SL 24/25 H:27 | Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK | MS | 10 Mart

Dün Antep 10 kişi kaldı sahada hissedilmedi biz 10 kişi kalınca sanki 8 kişi kalmış gibi oynuyoruz rakip sahaya ayak basmiyoruz saçma sapan değişiklikler ile bırakın kazanmayı fark yiyoruz bunu fark eden kimse yok mu ?
Tespit için teşekkürler ama ligde son 10 kişi kaldığımızda sezonun en iyi topunu oynayip 1-0dan 1-3 kazanmıştık

tjknın hakkı yenmiştir, tjk büyük attır altında kalırsınız

Selçuk hoca çok diri sağlam bi takım yaratmış Kozlowski, Sorescu, Okereke, Ndiaye bunlar iyi topçular takıma kazandırmış ben Selçuk İnan'da daha büyük bi potansiyel görüyorum A.Turan'a göre

Selçuk hoca çok diri sağlam bi takım yaratmış Kozlowski, Sorescu, Okereke, Ndiaye bunlar iyi topçular takıma kazandırmış ben Selçuk İnan'da daha büyük bi potansiyel görüyorum A.Turan'a göre
sanıyorum fb kupa maçında bu oyuncular oynamamıştı. yedek kadroyla çıkmıştı antep. bence fb'in ligdeki antep deplasmanı oldukça çetin geçebilir.

Geçen sene küme düştü gözüyle bakılan Gaziantep Fk'yi Lig'de tutmuştu.Sezon başında da yönetim ekibinden bazıları ve bazı oyuncular Kaptan'ımı istemiyodu.Başka 1 hoca gelmesini istiyolardı.Kendisini istemeyen oyuncuları ya yedek bıraktı ya da oyundan erken aldı.Ve takımı Lig'de en az sponsorları olan kulüplerden 1'i şu takımla yaptıkları takdir edilmesi gerekiyo.Özellikle o defanstaki Bursalı Ertuğrulla da tartışmıştı oyundan çıkarıyo diye.Şimdi kulübünün desteklemesi güzel..

htalks denen herifi izleyende peygamber sabrı vardır diyebiliriz
BJK yarışta değilse mizahı sohbeti iyi bir radyocu. Zaten BJK'nin kötü olduğu dönemde parladı. BJK şampiyonluk yarışı verdiğinde Serdar Ali Çelikler'e dönüşme potansiyeli yüksek.

htalks denen herifi izleyende peygamber sabrı vardır diyebiliriz

Eglenceli adam ama düsündügu kadar objektif degil kesinlikle. Söz konusu bjk olunca birden standartlari degisiyor ama kendisi farkinda degil.. Bu da bazen kendisini itici yapabiliyor.

Selçuk inan da iyi hoca olma projeksiyonu var. Takımı 10 kişi iken skor 1-1 iken saha kenarında çok güvenli ve rahat duruyordu. Dedim bunlar bjk ye çakar bir tane maçı alırlar ve dediğim gibi de oldu.

Geri
Üst Alt