- 21 Ocak 2010
- 72.526
- 51.017
- 5.003
Mertensin pozisyonundan daha hafif bir müdahale hatta değdiği bile şüpheli kesinlikle kendini atıyor rafa abartılı bir şekildepenaltı doğru karar
eliyle müdahale ediyor rafa'ya defans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertensin pozisyonundan daha hafif bir müdahale hatta değdiği bile şüpheli kesinlikle kendini atıyor rafa abartılı bir şekildepenaltı doğru karar
eliyle müdahale ediyor rafa'ya defans
Tespit için teşekkürler ama ligde son 10 kişi kaldığımızda sezonun en iyi topunu oynayip 1-0dan 1-3 kazanmıştıkDün Antep 10 kişi kaldı sahada hissedilmedi biz 10 kişi kalınca sanki 8 kişi kalmış gibi oynuyoruz rakip sahaya ayak basmiyoruz saçma sapan değişiklikler ile bırakın kazanmayı fark yiyoruz bunu fark eden kimse yok mu ?
2-3 kazanmıştık xdTespit için teşekkürler ama ligde son 10 kişi kaldığımızda sezonun en iyi topunu oynayip 1-0dan 1-3 kazanmıştık
Sivas ligin en az koşan takimiymis. Tam takimina denk gelmisiz2-3 kazanmıştık xd
O maç 1-3 kazındı kafalara ya2-3 kazanmıştık xd
sanıyorum fb kupa maçında bu oyuncular oynamamıştı. yedek kadroyla çıkmıştı antep. bence fb'in ligdeki antep deplasmanı oldukça çetin geçebilir.Selçuk hoca çok diri sağlam bi takım yaratmış Kozlowski, Sorescu, Okereke, Ndiaye bunlar iyi topçular takıma kazandırmış ben Selçuk İnan'da daha büyük bi potansiyel görüyorum A.Turan'a göre
BJK yarışta değilse mizahı sohbeti iyi bir radyocu. Zaten BJK'nin kötü olduğu dönemde parladı. BJK şampiyonluk yarışı verdiğinde Serdar Ali Çelikler'e dönüşme potansiyeli yüksek.htalks denen herifi izleyende peygamber sabrı vardır diyebiliriz
htalks denen herifi izleyende peygamber sabrı vardır diyebiliriz
evet öyleydi çıkma şansı yok diye salmıştı o maçı ligde elinden geleni yapacaktırsanıyorum fb kupa maçında bu oyuncular oynamamıştı. yedek kadroyla çıkmıştı antep. bence fb'in ligdeki antep deplasmanı oldukça çetin geçebilir.