SL 24/25 H:28 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | MS | 16 Mart

Irfan hiyari kırmizi nasil görmuyorla daha öglen calvo ayni sebpten atildi abv

Ben hakemleri baz alarak iki beraberlik alabileceklerini düşünüyorum
Onların moral motivasyonu bugünden itibaren çökmeye başlayacak bizim alacağımız her galibiyette puan kaybetme ihtimalleri artacak
Yine kendi işimizi kendimiz bitireceğiz ama bunlar da çok kırılgan takım hakemle falan da kurtaramıyorlar işte bugün gördük

Çerezimi ve Vole’yi açtım Yusuf Kenan ve Apokerim’in ağlamalarını izliyorum

Hakemlerinize rağmen oyle rezil olursunuz. Cik konus acun, mourinho. Daha beter olacaksiniz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra kimse kimseye yatamaz gecin o isleri orta sira takimlari evet ama diptekiler yatmaz gecen sene sivasa da yatar deniliyordu

Can derdinde takim kimseye yatmaz
Hakemle kazanirlar sansla kazanirlar
Ama bodrum ölümüne oynar fenerden puan aldiklari an kumede kalirlar
Takımlar yatmaz zaten ama özellikle menajerlik ilişkileri nedeniyle rakibin en önemli oyuncusu ya cezalı olur oynamaz ya maç içinde alakasız şekilde kırmızı görür ya da çok saçma şekilde bariz hata yapıp penaltıya, gole sebep olur.O da yetmezmiş gibi antrenörü ilk defa değişik taktikle maça çikar o da yetmezse bir yöneticisi çikip Fener maçı bizim hedef maçımız değil deyip motivasyonu kırar... Özellikle son üç senede Ali Koç'un bu kulüplere ve menajerlere para pompalaması nedeniyle haberli-habersiz lig maalesef bu şekilde bariz görünür şekilde ilerliyor. Herkes bize dikkat kesilirken (O da 1 farkla genelde ıkına sıkına.) FB kendi puan rekorlarını kırıyor. Kimse de sormuyor nasıl diye! Ulusal medya da ellerinde.

Geri
Üst Alt