Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.144
- 6.867
- 1.738
Top süzüle süzüle giderken zaman durdu benim için.
En son Avusturya maçında böyle olmuştum Mert Günok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top süzüle süzüle giderken zaman durdu benim için.
20 sene ingiltere, ispanya, italya gibi ülkelerde yaşayıp rus gibi ingilizce konuşmak ne olm
Onların moral motivasyonu bugünden itibaren çökmeye başlayacak bizim alacağımız her galibiyette puan kaybetme ihtimalleri artacakBen hakemleri baz alarak iki beraberlik alabileceklerini düşünüyorum
Allahım golllll bu sefer golllll
AminBu arada hatay dusecek muhtmelen ama pis pis takimlarida asagi cekiyor, rize falanda girebilir valla potaya
Takımlar yatmaz zaten ama özellikle menajerlik ilişkileri nedeniyle rakibin en önemli oyuncusu ya cezalı olur oynamaz ya maç içinde alakasız şekilde kırmızı görür ya da çok saçma şekilde bariz hata yapıp penaltıya, gole sebep olur.O da yetmezmiş gibi antrenörü ilk defa değişik taktikle maça çikar o da yetmezse bir yöneticisi çikip Fener maçı bizim hedef maçımız değil deyip motivasyonu kırar... Özellikle son üç senede Ali Koç'un bu kulüplere ve menajerlere para pompalaması nedeniyle haberli-habersiz lig maalesef bu şekilde bariz görünür şekilde ilerliyor. Herkes bize dikkat kesilirken (O da 1 farkla genelde ıkına sıkına.) FB kendi puan rekorlarını kırıyor. Kimse de sormuyor nasıl diye! Ulusal medya da ellerinde.Bu saatten sonra kimse kimseye yatamaz gecin o isleri orta sira takimlari evet ama diptekiler yatmaz gecen sene sivasa da yatar deniliyordu
Can derdinde takim kimseye yatmaz
Hakemle kazanirlar sansla kazanirlar
Ama bodrum ölümüne oynar fenerden puan aldiklari an kumede kalirlar