SL 24/25 H:28 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | MS | 16 Mart

yine yanlış anladın. ben "puan kaybederler" demiyorum ki? :)

sadece "kesin puan kaybetmezler" argumanı boş bir arguman diyorum.

anlatmak istediğim şey şu:

genellikle maç sonucu akşamları maçın sıcaklığı ile, hararetli yorumlar yapılabiliyor. bu da zaman zaman burayı çekilmez hale getirebiliyor.

genellikle insanların kendi kafasında yarattığı alternatif evrendeki gibi işlemiyor gerçek hayatta olaylar.

şu maça bile 100 kişi (ben de dahil) puan kaybı imkansız demişiz. ama olmuş. hem de inanılmaz bir hakem desteğine rağmen.

ee bu neden ts iç sahada (olmadı ama olabilirdi), bjk iç sahada, sivas depte de olmasın? (olmayabilir de tabi)
samsun Trabzon'u yenecen. Puan kaybı hatasını Göztepe deplasmanında kullanican ki onuda yenecen. 2 Kasimpasa macini mal gibi vermesek simdi yüzde yüz şampiyonduk. Elimizle verdik maci

kendim de dahil olmak üzere, bazen maçların sıcaklığına göre dolduruşa gelip boş yorumlar yapabiliyoruz.

burada sadece ilk 5-6 sayfayı inceledim ve herkesin hemen hemen dediği tek şey "BUNLAR BUNDAN SONRA HAYATTA PUAN KAYBETMEZ"

ilerleyen sayfalarda yine onlarca böyle yorum daha vardır eminim.
Benimki 2 senedir iyi bir şekilde giden ritüel yav.
:asd:

kendim de dahil olmak üzere, bazen maçların sıcaklığına göre dolduruşa gelip boş yorumlar yapabiliyoruz.

burada sadece ilk 5-6 sayfayı inceledim ve herkesin hemen hemen dediği tek şey "BUNLAR BUNDAN SONRA HAYATTA PUAN KAYBETMEZ"

Ben fenerin her maçında aynı şeyi yazıyorum. :)

Benim yorumuma boş mu diyorsun

Rize-Eyüp-Samsun maçlarında hakemler elinden geleni yaptı fb puan kaybetmesin diye.

Rize'yi 9, Samsun'u 10 kişi bıraktılar, Eyüp'ün öne geçtikleri net golü iptal ettiler. Bakınca fb 3 maçın 2'sinde puan bıraktı diyorsun ama hakemler adilik peşinde olmasa mağlubiyet bile çıkardı bu maçlardan.

Geri
Üst Alt