hocanin bilindik 4lu den gitmesini anliyorum. ancak, kendisi de sunu anlamali ; bizi sampi yapan 4231'imizi rakipler coktan cozdu . anca bi tik *guncelleme ile bu yayilimi benimserim . diger turlu her anlamda kisir bir oyun ve dongusu izleriz diye dusunuyorum .
^guncelleme olarak gecen mac mertens yerine morata entegre edilmesi , kendisinin derine gecen mac golde oldugu gibi gelip top alip vermesiyle kanat'a hizli atilan topla ( son mac barisla buldugumuz asist ve cektigi sutun gol oldugu sekans baslangiclari taze ornekler bu baglamda ) .
4231 hibridi 442 gorebiliriz . burda kilit yine morata nin derine bolca gelip topla bulusup merkez sara ve lucas'a ulastirmasi,devaminda kanatlara acilan toplarla atak orglarimiz .
diger plan, gecen mac kimi kritik sekanslar da izledigimiz gibi , franki nin toplu topsuz orta sha ice invert olmasi . hatta cs icine deplase olmasi .
defans babinda gecen mac sanchez haric kimseyi begenmedim bu bolgede. eren yerini cok kaybediyor. gidiyor vaktinde donmuyor. abdulkerim ha keza, birebir de pasif kalmasiyla,arkaya araya toplardaki hamlesizligi/zamanlama ile siritiyor,,
franki nin ortalarda rakibe daha yakin olmasi gerekir. son macta bu yonden pasif di .
velhasil, erken bir gol cok cok onemli . ardina rahatlayan takim 2yi de bulur. onemli olan ilk golu ilk yari ozelinde mutlak bulmamiz .
@Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .