⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

🎙️ Galatasaray - Antalyaspor maçını Tugay Kosova anlatacak.

1 tane keyifli maç izletmeniz lazım artık,kalan maçlar zaten zor...

Lemina_Yunus dışında aynı kadro, 3lünün daha doğru olduğunu düşünsem de, bi öyle bi bi böyle olacağına istikrar lazım artık, hayırlısı bakalım, iyi oyun iyi skor olur umarım

osimhen golü bırak sartı kart görmesin başka bir şey istemem

Adam yaza kadar eleştirilmesin arkasında duralım dedikçe beni eleştirin diye bağırıyor yav.

Sen akıllanmazsın arkadaş.

bu frankowskiyi acil gönderin

Moratadan Mertens isleri cikartmaya claismak garip geliyor bana top tutuyorda...ne bileyim ya yenelim yeterki

hocanin bilindik 4lu den gitmesini anliyorum. ancak, kendisi de sunu anlamali ; bizi sampi yapan 4231'imizi rakipler coktan cozdu . anca bi tik *guncelleme ile bu yayilimi benimserim . diger turlu her anlamda kisir bir oyun ve dongusu izleriz diye dusunuyorum .

^guncelleme olarak gecen mac mertens yerine morata entegre edilmesi , kendisinin derine gecen mac golde oldugu gibi gelip top alip vermesiyle kanat'a hizli atilan topla ( son mac barisla buldugumuz asist ve cektigi sutun gol oldugu sekans baslangiclari taze ornekler bu baglamda ) .

4231 hibridi 442 gorebiliriz . burda kilit yine morata nin derine bolca gelip topla bulusup merkez sara ve lucas'a ulastirmasi,devaminda kanatlara acilan toplarla atak orglarimiz .

diger plan, gecen mac kimi kritik sekanslar da izledigimiz gibi , franki nin toplu topsuz orta sha ice invert olmasi . hatta cs icine deplase olmasi .

defans babinda gecen mac sanchez haric kimseyi begenmedim bu bolgede. eren yerini cok kaybediyor. gidiyor vaktinde donmuyor. abdulkerim ha keza, birebir de pasif kalmasiyla,arkaya araya toplardaki hamlesizligi/zamanlama ile siritiyor,,
franki nin ortalarda rakibe daha yakin olmasi gerekir. son macta bu yonden pasif di .

velhasil, erken bir gol cok cok onemli . ardina rahatlayan takim 2yi de bulur. onemli olan ilk golu ilk yari ozelinde mutlak bulmamiz .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Türlü türlü huyu olan boyu malum olan kisi" Galatasaraya sıkıntı cikarmaya geldik" diyor. Onu yattigin fenerede cikarsaydinda göreydik

Geri
Üst Alt