⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Muslera
Frank Davinson Apo Eren
Torreira Lemina
Sara Mertens Barış
Morata​

Yunus ve Osimhen ilk etapta riske edilmemeli bence. Skor gelmezse sonradan alırız. Mertens baya dinlendi. Milli ara da war yine dinlenir. Kullanmak lazım diye düşünüyom.

Kalan 10 maçtan en kolay maçımız bu maç. Onların da küme korkusu war. Bu da rahat geçmez.

Artik ligin en kotu takimlarindan biri demiyecegim bizim takim okadar kotu halde ki herkes bizden puan alabilir
Hic degilse su maci rahat kazanip milli takim arasina gidip Beşiktaş macina hazirlanmaliyiz

Ne rotasyonu abi kafayı mı yediniz, şu maçı alamayıp beşiktaşı yensek ne olacak? O ayak kopacaksa bu maç kopacak sapladığın zaman rakibi 10 puanla samsun maçına çıkartıyorsun..

Fener maçında Fenerli topçulara adeta eskortluk yapan Antalyayporluları bir de başlarındaki şerefsiz hocalarını bu maçta çok dikkatli izleyin.

Kadıköy deplasmanında -normalde daha sert oynaması gerekirken- 3 faul yapıp 1 hafta sonra içeride Rizespor'la oynarken 18 faul yapan Emre B.'nin Antalyaspor'unu bir de Galatasaray deplasmanında takip edelim.

Sürekli faul yapacaklar ve sürekli yere yatacaklar.

Bütün tribünler hatta yonetimin maşası sucukcullar bile yönetim istifa demeli ,bizi acuna haciosmana karşı satmış bir yönetime sessiz kalmamali tribunler

Bu mac daha rahat gececek, ama takimin bu halle bjk deplasmanini nasil halledecegiz emin degilim, ya da samsun

Buruk varken rahat maç haram

2 yıldır yazıyorum

Değişeceğini sanmıyorum

Ulan şu macı bari rahat kazanalim yeter 2 aydır çektiğimiz çile

Bu mac daha rahat gececek, ama takimin bu halle bjk deplasmanini nasil halledecegiz emin degilim, ya da samsun
herkesin atladıgı birşey var biz iç sahada daha kötüyüz bu sene iç sahada iyi oynadıgımız mac nerdeyse yok gibi
2.küme takımıyla oynasak yine puan bırakabiliriz ic sahada
laubalilik iç sahada x2 bizim takımda

Rotasyon yapacak maç felan kalmadı bi zahmet çıkıp oynasinlar

Geri
Üst Alt