- 16 Haziran 2010
- 202.135
- 154.031
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimde futbol ile ilgili olanlar dandik bu arada. Biraz beceri ve bitiricilikleri olsa mesela Pavlovic- Wolwes'e giden Djiga gibi almayı düşünülen ve asıl istenilen profile uyan birini almayı becerebilselerdi falan çok daha rahat olacaktı belki de.Şahsi beceri olmayacaksa niye millet transfer falan yapıyor?
Tamam arkadaş hoca dandik yönetim dandik ama takım 3. Şampiyonluğa gidiyor...
Sükseli bir galibiyet ile puan farkını 10 yaparsak rüzgar ufaktan bize döner. Lemina'yı asla oynatmam hele ki iç sahada. 3'lü falan geçsin Okan hoca o işleri.
Kadro belli tek tercihi Mertens/Morata arasında yapar.
Antalya savunma hattı çok zayıf bir takım önde iyi yerleşirsek ben inanıyorum ki 4-5 gol atacağız.
Bence bizde bir iyileşme var ama rakipte kötüydü o yüzden hani burada gösterdiğimiz kadar bir iyileşme yok hala sorunlarımız var. Alanya'da iyi değildi mesela ama zorlandık orada da bizim de bazı oyuncuların formsuzluklarını atıyorlar gibi.Vallahi güzel oldu. Biz mi çok iyiydik, yoksa rakip mi çok kötüydü anlayamadım.
Bu futbol iştahını özlemiştik, 4-0'ken bile 5. gol için deneyen bir Galatasaray görmek güzel oldu. Milli araya moralli şekilde gitmek çok önemliydi bundan sonrası büyük bir deplasman serisi olacak. Beşiktaş, Fener, Samsun bu üç deplasmanla sezon şekillenecektir çok iyi hazırlanmalıyız. Hepsini yenecek gücümüz var sadece kendi futbolumuzu en iyi şekilde oynayalım. Kadro istikrarını da sağlamaya başlıyoruz tam randımanlı bir Yunus ve Jakobs ekleyebilirsek bu denkleme çok iyi olacak.İyi futbol, net galibiyet ve Samsun maçına yorgun şekilde 10 puan geride çıkacak bir Fener istiyoruz. Hadi takım 90 dakika hücum hiç durmadan gol arayalım farklı kazanalım.
Net galibiyet şarttı ve geldi.Kalan ic saha maclarimiz: Antalya, Bodrum, Sivas, Kayseri ve Basaksehir.
Gaziantep ve Rize haric hic bir ic saha macinda 1'den fazla farkla kazanamadik.
Kalan maclarda fire verme sansimiz yok. Net galibiyetler gelmeli.
Antalyaspor'un hic hareketli oyuncusu yok. Hatta ic sahada kalan maclarin icinde hep yavas takimlar görünüyor.
Hangi maçı izledinkalemizde baya pozisyon görmüşsüz.
Bende bunu anlamıyorum barışın koşuları olmasa yenemedik diyor abi biz barışa neden para veriyoruz osimjene neden para veriyoruz bunlar koşacakki kazanalım mantık mı bu şimdi takım kötü oynarken hocaya yazıyorsan iyi oynadığında da hocanın payını vereceksin az da olsa anlayamıyorum kötü diyenleriUla bu maç sonrası bile eleştiri var ciddi hasta kaynıyor bura