⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Malzemeyi bu hale getirenler utansin
Klubeden zaha girerdi bir heyecan yasardik Ziyech girerdi bir topa vuracak derdik Batshuayi girerdi en azindan gol atar derdik

Simdi Sallai Kutucu Berkan Demirbay filan giriyor Allah yardimcimiz olsun
Zaha-Ziyech-Tete gecen sene ve bu sene en cok elestirilen isimlerdi. Batshuayi ise inanilmaz katki verdi, fakat 2 macta kotu oynadi diye hain ilan edilip gonderildi, belki de 3. forvet olarak kalmak istemedi.

Gittiler diye simdi degere bindiler. Kutucu da daha 2 mac oynadi, ki birinde de maci kazandiran golu atti.

Galatasaray taraftari kontrolu tamamen kaybetti, Allah bize yardimci olacaksa oyunculara ve teknik ekibe sabir versin yoksa bu taraftar butun takimi yokus asagi surukleyecek.

Zaha-Ziyech-Tete gecen sene ve bu sene en cok elestirilen isimlerdi. Batshuayi ise inanilmaz katki verdi, fakat 2 macta kotu oynadi diye hain ilan edilip gonderildi, belki de 3. forvet olarak kalmak istemedi.

Gittiler diye simdi degere bindiler. Kutucu da daha 2 mac oynadi, ki birinde de maci kazandiran golu atti.

Galatasaray taraftari kontrolu tamamen kaybetti, Allah bize yardimci olacaksa oyunculara ve teknik ekibe sabir versin yoksa bu taraftar butun takimi yokus asagi surukleyecek.
Zahanin yerine Sallai denen vasifsizi
Ziyech yerine adam almadin
Gittin iki kanat beki aldin
Frankowski ve Jacobs
Sonra 4 luye dondun
Akturkoglunu gonderdin yerine adam almadin Yunus ve Barisa mahkum ettin

Simdi taraftarmi suclu yonetimmi
3 luye gore adam alip beceremeyip 4 luye dondun bizde cok kanat var dedin kanat kalmadi bu planlama ve hoca hatasidir

Frankowski ve Jacobstan ne bekledin
10 asistmi yapacaklar
Adam eksilten sifira inen bir kanat oyuncun yok Baris oynarsa oynar oynamazsa ayvayi yedin
Antepteki kozlowskiyi begenir olduk cunku elimizde oyuncu yok

Rahat bi galibiyetin zamanı gelmedi mi artık?

Bu maç zorlanmamamız lazım hatta adamların kanat oyuncusu bile yok normal şartlarda rahat geçmesi gerekirken konu bizim takım olunca güvenmiyorum.

Bu maç zorlanmamamız lazım hatta adamların kanat oyuncusu bile yok normal şartlarda rahat geçmesi gerekirken konu bizim takım olunca güvenmiyorum.
Kalan ic saha maclarimiz: Antalya, Bodrum, Sivas, Kayseri ve Basaksehir.

Gaziantep ve Rize haric hic bir ic saha macinda 1'den fazla farkla kazanamadik.

Kalan maclarda fire verme sansimiz yok. Net galibiyetler gelmeli.

Antalyaspor'un hic hareketli oyuncusu yok. Hatta ic sahada kalan maclarin icinde hep yavas takimlar görünüyor.

Zahanin yerine Sallai denen vasifsizi
Ziyech yerine adam almadin
Gittin iki kanat beki aldin
Frankowski ve Jacobs
Sonra 4 luye dondun
Akturkoglunu gonderdin yerine adam almadin Yunus ve Barisa mahkum ettin

Simdi taraftarmi suclu yonetimmi
3 luye gore adam alip beceremeyip 4 luye dondun bizde cok kanat var dedin kanat kalmadi bu planlama ve hoca hatasidir

Frankowski ve Jacobstan ne bekledin
10 asistmi yapacaklar
Adam eksilten sifira inen bir kanat oyuncun yok Baris oynarsa oynar oynamazsa ayvayi yedin
Antepteki kozlowskiyi begenir olduk cunku elimizde oyuncu yok
Zaha, Ziyech, Kerem bunlar kalsaydi taraftar coktan ortaligi bunun 5 kati aleve vermisti. Simdi hic lafi dolandirmayalim. Sallai de Zahanin yarisi kadar anca kazaniyor, etkisi de o kadar. Zaha da Kerem de taraftar yuzunden gonderildi, bunun hic baska aciklamasi yok. Tete'yi saymiyorum, orada bir tazminat isi vardi ama yine de taraftarin sevmedigi bir isimdi.

Frankowski de Jacobs da kotu adam degiller, kanat beki diye bir olay sonradan turedi. Fenere 3 attigimiz macta Jacobs 4lu beki oynadi, kalan donemde de fena degildi fakat sakat cikti herif. Yunus-Baris'a mahkum olduk, iyi ki de olmusuz ligin ilk yarisinda adamlar insanustu performans gosterdiler. Ha bence hala kanat oyuncusu ihtiyacimiz var orasi ayri, en buyuk suc Mertens'in yerine adam bulamamak oldu.

Planlama - hoca hatasi konusuna kismen katiliyorum. Sacma sapan 3luye donme sevdamiz olmasa daha iyi olacaktik, ama o donem alinan kotu sonuclar bizi buraya itti. Taraftar olarak sakinlememiz lazim.

Zaha, Ziyech, Kerem bunlar kalsaydi taraftar coktan ortaligi bunun 5 kati aleve vermisti. Simdi hic lafi dolandirmayalim. Sallai de Zahanin yarisi kadar anca kazaniyor, etkisi de o kadar. Zaha da Kerem de taraftar yuzunden gonderildi, bunun hic baska aciklamasi yok. Tete'yi saymiyorum, orada bir tazminat isi vardi ama yine de taraftarin sevmedigi bir isimdi.

Frankowski de Jacobs da kotu adam degiller, kanat beki diye bir olay sonradan turedi. Fenere 3 attigimiz macta Jacobs 4lu beki oynadi, kalan donemde de fena degildi fakat sakat cikti herif. Yunus-Baris'a mahkum olduk, iyi ki de olmusuz ligin ilk yarisinda adamlar insanustu performans gosterdiler. Ha bence hala kanat oyuncusu ihtiyacimiz var orasi ayri, en buyuk suc Mertens'in yerine adam bulamamak oldu.

Planlama - hoca hatasi konusuna kismen katiliyorum. Sacma sapan 3luye donme sevdamiz olmasa daha iyi olacaktik, ama o donem alinan kotu sonuclar bizi buraya itti. Taraftar olarak sakinlememiz lazim.
Hic sakin kalamam ayrica benim sakin kalmam birseyide çözmüyor hocanin yuz ifadesi kenarda duruşu sacma sapan seylere itiraz etmesi

Ve son itirafi maclara stresle hazirlaniyoruz demesi gosteriyor ki kimse sakin degil

Oyun yok puan farki sadece 4
Elinde kalan tek kupada bir beraberlige bakar panik iyice baslar

Basimizdaki hoca hatayi ve eyubu yenebilseydi bugun rahattik

Ben su takimin hem besiktasi hem samsunu deplasmanda yenebilecegine zerre ihtimal vermiyorum

Birini kazansak biri berabere bitse okan icin iyi neticedir

Kerem Zaha Ziyech Yunus İcardi ve Mertens bu takimin yaratici ayaklari idi
Ucu gonderildi biri sezonu kapatti
Mertens yasi belli Yunusta sakatlik sozlesme derken devre disi

Bu takim sallai frankowski Baris ile uretemiyor uretemezde

Attigimiz gollere bakin asist uzerinden degil seken top yan top duran top
Osimhenin zorlamasi falan filan

Bu takimla uretemeyiz
Yan top ne zamandan beri kotu bir gol sekli? Iyi orta acip da gol atiyorsan gayet iyi iste.

Yan top ne zamandan beri kotu bir gol sekli? Iyi orta acip da gol atiyorsan gayet iyi iste.
Tabiki iyi atamadigin zaman oyun kitleniyor hucum çeşitliliği ne kadar fazla ise rakip okadar onlem alir okadar da hata yapar

Yunus ve Mertens gittitinden beri cesitlilik yok yan top duran top rakip bariz hata yapacak bunun sonu yok biri gelip yan topu duran topu savunur seni yener gider bahsettigim budur

Tabiki iyi atamadigin zaman oyun kitleniyor hucum çeşitliliği ne kadar fazla ise rakip okadar onlem alir okadar da hata yapar

Yunus ve Mertens gittitinden beri cesitlilik yok yan top duran top rakip bariz hata yapacak bunun sonu yok biri gelip yan topu duran topu savunur seni yener gider bahsettigim budur
Demek istedigim yan top futbolun onemli bir parcasi. Yani kotu bir oyun sekli denemez. Iyi ve uygun oyuncularin varsa iyidir.

Geri
Üst Alt