⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Osimhen'in ilk yarıda Antalyaspor'a attığı golü tekrar hatırlayalım.

Hat-trick çok yakışır kendi sahamızdaki bu maça.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: "İnşallah Galatasaray maçından puan ya da puanlarla döneceğiz."

Bunları da sevindirmeyelim bir zahmet.

Hocanın artık mertensi oynatmaya başlaması lazım 4 hafta oldu dinlenmistir muhtemelen

artık kadronun da dizilişinde netleseceği maçlara girmemiz gerek. takım mümkünse kanatları dahi sağdan sola geçmesin. salak sacma planlar üzerinden olası maç ritmiyle birlikte olusacak güzel oyunun da önünü kesiyoruz. bırakın da oyuncular önünde arkasında oynadıklarıyla son çeyreğe girelim. yoksa gercekten ne yönetim kalacak ne okan buruk.

4 lü oynayacağız diye 3 lüye uyan oyuncuyu gönderip daha snra fırsat transferi osimheni çektin diye tekrar 3 lüye geçtiğin, onlara uygun oyuncular aldıktan sonra tekrar 4lü oynatamazsın hocam. senin en büyük artın kadro istikrarındı. sezon bitti sen daha kadronu kuramadın ya. sadece transfer zamanları yasardık bu sıkıntıyı şimdi sezonun yüzde 80 inde yasadık. yapma gözünü seveyim. vallahi bitireceksin takımı da taraftarı da.

Maçın hakemi Ozan Ergün.
tapatalk_866371819_600x253.webp

Maçın hakemi Ozan Ergün.
Toplamda 15 Super Lig maci var, 14'u bu sene.
Fener'in bu sene Basak macini yonetmis. IBFK'ya 5 sari, 1 kirmizi, FB'ye 1 sari. : )
Bir de BJK'nin kupa maci var, onu disinda buyuk maci yok.
Son 10 macinda sari kart ortalamasi 7, Osimhen'in cok dikkatli olmasi lazim.
Her turlu olasiliga acik bir arkadas.

1741795697009.webp

kendi sahamızda oynayacağımız ender maçlardan biri bence taraftar kıymetini bilmeli. böyle bir fikstür yapanın da ta sülalesine selam iletiyorum.

3 aydir reaksiyon futbolu bekliyorum takimdan hic olmadi. Bu mactada bekleyecegim ama umutlu degilim o kadar net oyun izleyecegimize.

Bu mactan sonra fikstur cosuyor

Geri
Üst Alt