⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Hakemler, Osimhen'e hiç acımayacak, ilk fırsatta sarı kartı yapıştıracaklar. Ben olsam Osimhen ile başlamam, onu sadece son çare olarak oyuna alırım (diyelim ki maç 0-0 gidiyor ve 65. dakikaya gelmişiz gibi bir senaryoda.

Benim ilk 11’im:

MUSLERA

SANCHEZ - LEMINA - APO

FANKOWSKI - SARA - TORREIRA - SALLAI

MERTENS

MORATA - BARIS ALPER​

Not : Yunusun sakatlik durumu , Osimhenin kart durumu oldugu icin yedekteler.

Muslera
lemina davinson apokerim
frankowski sara torreira yunus
Morata Osimhen Barış

hakem tecrubesiz bi profil

osimen e kart vereyim de hacioglu beni takdir etsin göze gireyim diye düsünürse malafati avuclariz

osimen dikkatli davranmali bu musabakada

zira tjk musabakasi onsuz düsünülemez

Kalan 10 maç içerisinde 2 farkla alma ihtimalimizin olduğu 2 maçtan biri. Diğeri son hafta Başakşehir.

Geri kalan 8 maçın yarısı puan kaybı olur. Yarısını da tek farklı ıkına ıkına alırız.

Kotu futbolla gelen 3 puan kimseyi tatmin etmeyecek fikstur ortada.

hocayı tanıyoruz artık skoru alayım osienseni ondan sonra cıkarırım diye düşünüyordur eminim

Kalan 10 maç içerisinde 2 farkla alma ihtimalimizin olduğu 2 maçtan biri. Diğeri son hafta Başakşehir.

Geri kalan 8 maçın yarısı puan kaybı olur. Yarısını da tek farklı ıkına ıkına alırız.

Pt kaybedersek söle bir konuşma yapıcam

Iki adet beklentim var; (1) iyi oyun ve (2) erken goller
Iyi oyun sezonun geri kalani icin cok onemli ve bjk maci oncesinde son sans.
Erken goller gelsin, Osi devre arasinda ciksin canimiz yanmasin.

Osimhenin sarı görmesi bizim için intihar olacak. Ayrica cift forvet saçmalığı da olmuyor zorlamamak lazım.

Peki hazır olmayan adam hazır olması gereken adamlara göre bu kadar etki edebiliyor olması Okan Buruk ve ekibi için sıkıntılı bir durum değil mi?
Etki edemiyor işte fener maçı hariç son maçların hepsinde kritik noktalarda hatası var bir şekilde bu hatalar kurtarıldı anca birinde patlar sıkıntı olur 2-3 maç sonradan girmeli form tutmalı iyice sonrasına bakılır toreriayı kesersin gerekirse iksii birden olmuyor saha içinde

Çok kritik bir maç daha artık her maç kritik zaten. Bu maçı alırsak puan farkı 10 oluyor maç fazlasıyla. Bu durum ne olursa olsun bir baskı oluşturur rakip üzerinde. Gerçi ben fenerin bundan sonra puan kaybedeceğini veya kaybettirileceğini düşünmüyorum... Organize kötülük maç ayırt etmeksizin her maç bir plan yapacaktır, her maça puan kaybetmemiz açısından umutla bakacaktır. Mutlaka kazanmalıyız...

KONSANTRASYON!!!

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Yarın maç olduğunu fenerli bir arkadaşımdan öğreniyorum.

İşten güçten maç günlerini takip edemiyoruz ki. Forum yönetimi maç günlerinden 1 gün önce bildirim mesajı atamaz mı?

Geri
Üst Alt