⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

oha bu mac yarinmis ya lan

hazirliksiz yakalandim

kazanalım
kazanalım

lütfen

haydi.

son darbeyi vuralım

Öncelikle nasıl kazanırsak kazanalım ama artık rakipleri ezerek kazanalım istiyorum

Fiziken ezilmeyen bir takım görelim artık

Okannnnnn oynat laa şu takımı artık

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi futbol, net galibiyet ve Samsun maçına yorgun şekilde 10 puan geride çıkacak bir Fener istiyoruz. Hadi takım 90 dakika hücum hiç durmadan gol arayalım farklı kazanalım.

Bir zahmet bu geceden sonra koyup geçin ama neredeeeee

Ikına ıkına zorlanırız galiba yine

Osimhen kart sinirindaymis, sakin kimseyle ikili mucadeleye girmesin cunku hakem eli cebinde gezecek

Hatta bu macta oynamasin osi

Sikecilerin Samsun maci cok zor gececek.

Asiri önemli mac, kazanip fbye baski kurmak lazim.

Cok zor gececek.

mac mac gitmeyi akildan cikarmadan devam etmeli .

diger yanda , kart sinirindakiler de bunun bilincin de olarak maca odak yapmali .
sinire,panige, vsye girmeden , galibiyet icin gereken golu golleri bulmaya macin ilk anindan son duduge kadar cabalamali,bulmali .kazanmalii .

velhasil , rakip icin 1 puan bile altin degerinde olacagindan
bizim erken gol bulmamiz onemli . aksi takdir de rakiplerin direnci artiyor, kendi alanlarinda otobusu cekiyorlar .

uzun suredir devam eden form durumumuz endise verici oldugundan , dogru 11 ve dogru yayilim konusun da hata payimiz bulunmuyor . yani el insaf her mac osimhen bir yere kadar . nacizane, kendisinin konsantrasyonunu ve inanmisligini gordukce (mac sonu aciklamasi ve obi nin podcast'in de yaptigi aciklamalar)
bir an once mac baslasin beklentisindeyim .

ic sahada , evimizde , taraftarlarimizla birleserek govde gosterisiyle 3 puani alip sonraki macimizi beklemeye gececegiz. gecmeliyiz. inancim tam . dilerim hoca ve takim da -yarin olsa da bir an once mac baslasin- modundadir .

konsantrasyon .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Top mop oynamıyoruz* o yüzden her maç zor her maç final. Kolay maç olmayacaktır
sevgili bahadir , - cok uzun sureden beri *burasi net .

devaminda dedigine de katiliyorum. her mac zor, her mac final niteliginde .buyuk olasilikla kolay mac olmayacaktir,hele ki bizim dusuk form goruntumuz devam ediyorken, bi sekilde bireysel ayaklarla ilerlemeye devam ediyoruz.

temennim yarin bir kendimize gelme maci olur . hem maci aliriz , hem momentumu .

takim & taraftar - mutlak konsantrasyon .

@Onur Adıbelli antalyaspor'un emre basa geldiginden bugune ciktigi maclara ne diyorsun ? - yarin maca nasil cikarlar ?

saygi ve selamlar .

sevgili bahadir , - cok uzun sureden beri *burasi net .

devaminda dedigine de katiliyorum. her mac zor, her mac final niteliginde .buyuk olasilikla kolay mac olmayacaktir,hele ki bizim dusuk form goruntumuz devam ediyorken, bi sekilde bireysel ayaklarla ilerlemeye devam ediyoruz.

temennim yarin bir kendimize gelme maci olur . hem maci aliriz , hem momentumu .

takim & taraftar - mutlak konsantrasyon .

@Onur Adıbelli antalyaspor'un emre basa geldiginden bugune ciktigi maclara ne diyorsun ? - yarin maca nasil cikarlar ?

saygi ve selamlar .
FB maçındaki gibi oynarsalar rahat maç olur ama zannetmiyorum.

Muslera
Sanchez Lemina Apo
Baris Torreira Sara Yunus
Mertens
Morata Osimhen

Mertens 1 aydır dinleniyor, bir zahmet artık oynasın.

Mertens bugün oynayabilir tabii ama net şekilde Beşiktaş-TS ve Samsun maçları için kollanıyor şu an.

Özellikle Beşiktaş maçı ciddi kırılma maçı. O maçta bir şekilde 3 puanı alırsak kuşlar arası toplu ölüm yaşanır. Mertens'in de diri haline en azından 60 dakika ihtiyacımız var o maç.

Geri
Üst Alt