⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Valla billa maç başından beri osimheni 3 kişi tutuyor

En besiliyi ise 1 kişi gölge press yapıyor her maç

Nazar değmez inşallah..

Hakem muazzam maç yönetiyor.. Bu sezon gördüğüm en iyi ilk yarı performansı..

Kötüyüz kötüyüz kötüyüz diyenler nerede ulan

Maç başından beri tek bi anı kötü oynamadık, yunustan kaynaklı sadece ritim bulmakta zorlandık. Çocuk sakat galiba

1.dakikadan beri bağırıyordu takım ben bugün fark atacağım diye

10-15dk kötü oynadık ama bireysel hata ağırlıklı bir süreçti. Yunus değildi tek, herkes yaptı o ara tuhaf işler. Yunus, Frankowski, Apo, o aralığa kadar iyi oynayan Eren, hatta devre genelini müthiş oynayan Davinson falan o aralıkta tuhaf top kayıpları yaptı. Topu 3. bölgeye hiç taşıyamadığımız gibi rakip irili ufaklı geldi, duran toplar kazandı. Sonra toparladık.

Morata atınca matador çaldılar mi calmadilarsa onlara da soveyim

Yunus çıksın şimdilik... Yedekleri doldurunca kadroya birden afallıyor takım... Atalım dosta düşmana en az 5 adet...

İlk 25 i gördükten sonra 3 0 ı görüp kendimi cimcikliyorum neler yaşandı diye

Barışımıza maşaallah tebarekallah! Şampiyonluk modunu açmış görünüyor. Yunus henüz sakatlığını tam atlatamamış yahut form tutamamış anlaşılan. İlk onun çıkması gerekiyor, biraz daha dinlensin, kalan maçlarda çok ihtiyacımız var kendisine.

Aynı 11le oynamaya devam edelim, sürekli değişmekten de performanslar dalgalandı. Yunusun toparlamaya ihtiyacı var, çok temlinli oynuyor belli ki geçmemiş daha sakatlık
Yunus tutuk evet bide gerçekten takım yorgunluktan oynayamıyordu bence kulvar azalınca toparlandık

osimhen çıkmamalı 70'e kadar skora göre baklılır acil 4 gelmeli ki rakibin direnci kırılsın anca.

Kötüyüz kötüyüz kötüyüz diyenler nerede ulan

Maç başından beri tek bi anı kötü oynamadık, yunustan kaynaklı sadece ritim bulmakta zorlandık. Çocuk sakat galiba

1.dakikadan beri bağırıyordu takım ben bugün fark atacağım diye
Antalya ve alanya bu ligin en kotu kadrolarindan ikisi cokta gaza gelmemek lazim benim mac tahminim 5-0 di ama

Antalya takimi helva gibi takim yetenekli tek bir oyuncusuda yok bunuda goz onune almak lazim

2. devre maç bitmiş gibi davranıp kontak kaparsak sezon boyu yaşadığımız krizi yine yaşarız. Aynı ciddiyetle devem edilecek mi asıl sınavı burada verecek takım.

2 tane basit topu adamın önüne yuvarlamadık.
Şu basit top kayıplarını %20 dahi azaltsak ya skor buluruz ya da tehlike yaratırız

Geri
Üst Alt