Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.400
- 3.119
- 2.118
Sallai gireceğine Yusuf girsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü değil rezilizKötüyüz kötüyüz kötüyüz diyenler nerede ulan
Maç başından beri tek bi anı kötü oynamadık, yunustan kaynaklı sadece ritim bulmakta zorlandık. Çocuk sakat galiba
1.dakikadan beri bağırıyordu takım ben bugün fark atacağım diye
İlk 25 dk rezalet kral zorlamağa gerek yok.Kötüyüz kötüyüz kötüyüz diyenler nerede ulan
Maç başından beri tek bi anı kötü oynamadık, yunustan kaynaklı sadece ritim bulmakta zorlandık. Çocuk sakat galiba
Öyle deme renktas, Kasimpasaya evde 3-0 öne geçmistik. Travma var dahaAllah'ım çok şükür rahat bir maç izliyoruz 2 ay sonra
Kazara karti gorurse hayatimiz biterosimhen çıkmamalı 70'e kadar skora göre baklılır acil 4 gelmeli ki rakibin direnci kırılsın anca.
Kötü değildi bence maça iyi giriş yaptık Apo ve frankonun saçmalıkları çok etkilediİlk 25 dk rezalet kral zorlamağa gerek yok.
Ben daha rahatlamadım desem ayıp etmiş olur muyum saygısızca yaşanıp bitmiş olanlar karşısında...Allah'ım çok şükür rahat bir maç izliyoruz 2 ay sonra
Çok hırslı vallaha jakobs iyileşse aslında sağdada onu deneyebilirdik beEren i çok beğendim maşallah...
Yoo alakası yok, tamamen naorganize, spontane bir atak ve gol, üstüne dağılan pamuk gibi rakip, anca son 10 dakika çizgiye inmeyi akıl eden bir td veyahut reaksiyon veren takımın kendisi.Kötüyüz kötüyüz kötüyüz diyenler nerede ulan