SL 24/25 H:29 | Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | MS | 28 Mart

Komedi sanirim izlemiyorum...sasirmadik

Biz yarin jekeyi yendigimiz an 99% sampiyonuz. Beraberlik de hala 70% sampiyonluk ihtimalimiz mevcut. Aslinda bunlari hic takip etmege gerek yok. Kendi isimizi halletsek yeter

fenerin fikstüründe domalan takımlar bitiyor haliyle bundan sonra bol bol kuduracaklar samsun macı gibi

Bu Opet denen kuruma bizim taraftaralar boykot başlatamıyor mu. Gerekiyorsa bunlarla iş yapanlar da hedef alınacak ve onlar da boykot edilecek. Gördük ki iş boykot olunca milletin götü başı ayrı oynuyor.

bodrum kalecisine kızmak cok gereksiz cocuk henuz cok genc gökhan oynasa farklımı olacakti sanki

Fenerin muhtemel puan kaybedebileceği maçlar deplasmanda antep,sivas içerde trabzon,beşiktaş. Bu 4lüden birinde puan kaybı bekliyorum en az. Deplasmanda başakşehir maçları var ama çağdaş varken mümkün değil çağdaş gidip adam akıllı biri gelirse bakarız

Samsun, Eyüp ve Beşiktaş gibi satın alamadıkları takımlara karşı puan kaybediyorlar ama diğer tarafta Yataşspor maçlarında hep fark oluyor. Fener'in rakipleri San Marino gibi mücadele ediyor, aldıkları galibiyetlerin %80'i terlemeden alınan galibiyetlerdir. Süper Lig temizlenmediği sürece bu böyle devam eder

Ligin yarısının bunlara karşı top oynamaması. Böyle lig mi olur
Yav bilinen bişey için bu kadar yıpranmaya gerek var mı gülün geçin.

1743186542278.webp

Abi ikinci golde napcan gözünü seveyim eleştircem diye de gerek yok böyle işlere adam şut çekti al da at pası oldu onu nerden öngörcen geçiniz.

3. gol satış
çocuk kalede nerde duracağını bilmiyor yav

yok işte kalede kaleci ben gollerden bağımsız yazmıştım zaten tam 3. gole denk geldi cevabın da

maç şikeli neyse çocuğun da suçu yok buna günahı yüklemişler

Geri
Üst Alt