SL 24/25 H:29 | Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | MS | 28 Mart

Bak biz eyüple oynayalım Bodrum gibi aslarını oynatmasın eyüpspor, daha maçın ilk yarısında bütün fenerli cukka sosyal medya kanalları ağlamaya başlar. Sonrasında acun denen kerkenez tüm kanallara bağlanıp şike iması hatır şikesi zırlar durur. Sende sabah işe gidersin, fenerli sığırlar gelir, hakettiniz mi gerçekten. Bukadar da olmaz. Şike var diye konuşurlar. Ama bahse konu fener ise bodrum 4 as oyuncusunu durduk yere kulübeye çeker, bodrum teknik direktörü fener şampiyon olsun istiyorum der, bodrum başkanı fenerlidir. Ne olur yazalım hemen. Galatasarayda sadece sosyal medyada bir kaç kişinin sesi çıkar okadar. Sonraki gün bu aleni pisliğe rağmen fenerli gelip sana şampiyon biz olcaz diye zırlarken sen ona bodrum maçında ki satışı anlatmaya çalışırsın ama nafile. Algı böyle birşey işte. Yavuz hırsız misali. Bizde ve yönetimimizde bu tepkisizlik olduğu sürece yapıda bize girer fetö de her algıda gayet yerini bulur işler. Yönetimin taraftarı bu konularda konsolide edip eline argüman vermesi lazım. Çünkü sesini herkese duyurabilir yöneticiler. Elimizde okadar çok argüman varki fenerle ilgili. Bu yönetim bir tanesini kullanmadı. Biz yarım falso versek 1 sene konuşuluyo

Son düzenleme:
Konya ve kayseri düşme hattından sıyrılırsa güzel olur

Çakma osimhen giriyor

Hakemin omzu çürüdü omuz işareti yapmaya çalışırken

Sivasspor'a bilenen güruh şu Bodrum için iki kelam etti mi? Utanmaz herifler.

Maçtan sonra as oyuncuları neden sonradan oyuna aldın diye soracak onurlu bir basın mensubu olacak mı acaba?
Bunun için fener basın toplantılarına kimler gelemiyo, kimler yasaklı ona bakmak lazım. Mesela geçen gün Morinho ya soru sorup mort eden kadın gazeteci bir daha asla orya alınmayacak.

Yeni görüyorum ajiti,fredy ve bardhinin oynamaması kepazelik.
Çok büyük rezillik..

Geri
Üst Alt