Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antep'in bizden daha fazla oyuncusu "yeni transfer" olmaları sebebiyle oynayamayacak + 3 tane sakatı var. acayip eksikler yau. tabi yine de hayvan gibi temkinli ve konsantre olmak lazım.Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jelert
Torreira Sara
Yunus Mertens Barış
Batshuayi
+ Nelsson, Berkan, Demirbay, Yusuf
Kadro acayip kısıtlı ilk 11'in maçı çözmesi şart yedekten maça etki edecek oyuncumuz pek yok.
Ligin sonuna kadar eze eze devam etmeli.Derbiye kadar tam gaz
Oynasın form alsın Sanchez. 60 70 oynasın. Ayrıca maç ayırt etmeksizin söylüyorum Dao nun olmadığı her maçın sıkıntılı geçme ihtimali yüksek.Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jelert
Torreira Sara
Yunus Mertens Barış
Batshuayi
+ Nelsson, Berkan, Demirbay, Yusuf
Kadro acayip kısıtlı ilk 11'in maçı çözmesi şart yedekten maça etki edecek oyuncumuz pek yok. Icardi, Osimhen, Sallai, Ziyech ve Jakobs ile çok eksiğiz. Sanchez oynamasın Fener maçına saklayalım derdim ama kadro çok eksik oynaması lazım önce bu maçı kazanmalıyız Fener maçı sonraki iş.
Kadirim çok doğru dedin, bende bunu yazmak için şimdi girmiştim foruma
Buldum
Akanım bu maç çok siktini olmaz diyorsun yani doğru mu anladımSaplariz, asil siktini sonraki mac
Oralım kim milyoner olmak ister de yok, yarışmacılara bakıp bakıp gevşerdin en azındanHeyecan basti simdiden
Jakobs, Sallai ve Osimhen'i ilk 11 olarak yazanları ihraç edelim. Yok ulan adamlar yok!
Bjk de puan kaybettiği için bu maçı kazanırsak şikecilerden alınacak yenilgi bile pek geri düşürmez bizi ligde. Bu maçı almak demek derbiye rahat kafayla çıkmak demek o yüzden çok önemli maç.