⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Başlığa sonradan transfer olanlar oynayamaz eklense güzel olur gibi.

Genel kanı şunu Fener'e bunu Fener'e saklayalım iyi hoş da bu maçta 3 puan o maçta 3 puan bundan tamam etkisi farklı ama telafi edilebilir sonuçta derbi ve dep kaybetmen sürpriz olmaz ama burada yaşayacağın sürprizi telafi edemezsin tüm güçle girilmeli yine erken çekilirse fiş rotasyon o zaman olmalı bence.

Bu sonradan gelenler oynayamaz olayi çok saçma. Misal transfer tahtasi kapali olup o tarihten açılan takim diyelim ki 15-20 tane adam aldi. Hic biri oynayamayacak. Saçmalıktan öte değil. Ayni zamanda geçen sene fb 20 tane yabancı oynatti ilk maçlarda. Sırf transfer dönemi açık diye Lincoln u bile oynattilar. Böyle saçma sapan isler olmaz ya. Yani çok mantıksız abi o zamanda kadroda Kerem falan vardı o oynayacaktı ama gönderdik o zaman 1 maçlık gelsin oynasın.

Başka ülkelerde var mi bu olay? Bilmediğim için soruyorum merak ettim

Osi'yi keşke izleyebilseydik.

Bats reis gerekeni yapmalı diğerlerinin yokluğunda.

Bu Jelert'i ağır bir kilo alma kampına sokmak lazım şöyle sağlıklı bir şekilde 6-7 kilo alsa zımba gibi topçu olur

Antep'te eksik var mı ? Antep gibi takımlar 2 tane eksiği olsa zaten direkt kalite olarak iyice çöküyorlar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40799b82ff7f6c28567665e038ecf7a9.jpg

ben jelert sol - kaan sağ (ALİ TURAP YOK ÇÜNKÜ)

Berkan'ı tor yanı dayının yerinde koyardım.

hala OHA modumu atamadım rize maçında berkanın oyuna girince hareketli ortasaha işlerinden. eğer o gün öyle denk geldi top durumu yoksa Tor partner olacak en iyi isim olabilir.

bizim takımda iki güzel lafa bozuluyor tabi hemen şu işler - nasl bir auramız varsa.

Nasıl olacak bilmiyorum ama bizim Barışı dinlendirmemiz şart çocuk çok yorgun belli artık, herkes tatil yapıyor o milli takıma gidiyor

Geri
Üst Alt