⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Derbi öncesi gereksiz yorulacak takim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

2 maçtır rahat alıyoruz. 3 maç üst üste rahat geçmez. çetin maç. 2-1 diyorum. osimhen, jakobs ve sallai oynayamıyor erteleme maçı olduğu için

Muslera
Kaan Nelson Apo Jelert
Torreira Sara
Barış Mertens Yunus
Şuayip

Davinson'u riske etmeyek 7 günde 3 maç oynamasın. Kadıköy'de lazım.​
Madem biz bu maçta Osi'yi, Jakobs'u oynatamıyoruz, Kerem'i bir maçlık geri çağıralım yaw.

Bu ne saçma bir kural.

Osimhen olsaydi Sallai olsaydi keske

Zor mac olur normalde antep maclari
Bugun biraz izledim stoper tandeminde iki yeni oyuncu oynuyor ikisinide hic begenmedim
Cokta uyumsuzlar

Yine yan top duran top cozebiliriz maci
Kalecilerinide hic begenmedim

Yorulmadan erkenden koparsak iyi olur. Dolayısıyla böyle bir şey kesin gerçekleşmeyecek ve son düdüğe kadar koşturmamız gereken bir maç olacak. Netice ne olur kestiremiyorum

Muslera

Kaan Sanchez Abdulkerim Jelert

Torreira Sara

Baris Mertens Yunus

Batshuayi

Erken den skoru almaliyiz ve rize macinda oldugu gibi 60 dan itibaren riskli oyunculari oyundan almaliyiz

Sanchez derbi de kesinlikle olmali

Bu yüzden sanchez yerine Metehan veya nelsson da olabilir

11 belli gibi, yine erkenden koparıp rotasyon yapmak lazım.

Muslera
Kaan Sanchez Apo Jelert
Sara Torreira Berkan
Mertens
Baris Batshuayi

Takım oturmaya başladı hatta belkide Jakops Osimhen Sallai gibi oyuncularin oynamaması avantaj olabilir derbiyi düşündüğümüzde ancak mutlaka kazanmak zorundayız.

Takım oturmaya başladı hatta belkide Jakops Osimhen Sallai gibi oyuncularin oynamaması avantaj olabilir derbiyi düşündüğümüzde ancak mutlaka kazanmak zorundayız.
sallai , fener maçıda düşünülerek ya BAY ya Yunus yerine ilk yarıda gene skor yaparak 2. yarı süre almalı - takımla maç deneyimi yaşamalı düşüncesindeyim.

Geri
Üst Alt