⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Antep'e niye bu çok kadar savunmacı ile çıkıyoruz kendi sahamızda.
Maç maç sistem değişikliğini doğru bulmuyorum, 3lü oynamamız gerektiğine inanıyorum genel olarak, güçlü rakiplerle oynarken geride beklersin, kanat beklerini çekersin 5li savunma gibi debolur gerekirse, antepe oynarken kanat bekleri ilerde olacak elbette, sancez ve apoda rakip sahada olacak (tek savunma da denebilir bu açıdan)

Maç maç sistem değişikliğini doğru bulmuyorum, 3lü oynamamız gerektiğine inanıyorum genel olarak, güçlü rakiplerle oynarken geride beklersin, kanat beklerini çekersin 5li savunma gibi debolur gerekirse, antepe oynarken kanat bekleri ilerde olacak elbette, sancez ve apoda rakip sahada olacak (tek savunma da denebilir bu açıdan)
4 savunma oyuncusu üzerine 4 orta saha oyuncusuyla kurmuşsunuz ilk 11'i kim topu taşıyacak ileriye hadi onu geçtim kim gol vuruşunu yapacak. Araya sızma olsun pozisyon yaratma olsun gol atamaz o kurduğunuz kadro. Anca duran top ya da uzaktan şut ile gol olur olursa yoksa 90 dakika kısır maç olur.

4 savunma oyuncusu üzerine 4 orta saha oyuncusuyla kurmuşsunuz ilk 11'i kim topu taşıyacak ileriye hadi onu geçtim kim gol vuruşunu yapacak. Araya sızma olsun pozisyon yaratma olsun gol atamaz o kurduğunuz kadro. Anca duran top ya da uzaktan şut ile gol olur olursa yoksa 90 dakika kısır maç olur.
Sancezi berkanı jelerti savunma oyuncusu olarak görmüyorum bu diziliş ve sistemde, sara ve kerem de etkili olacaktır keza.. muslera-apo,Nelson,sanchez-jakops,berkan,torrera,sara,barış-osimen,mertens(batsuayi) fener maç kadromu da yazayım, benim için önemli olan süreklilik belki daha iyi anlaşılır

Selcuk kasimpasa hocasiyken full defans yapmıştı bize karşı arenada yine öyle çıkacaktır o yüzden erken gol onemli

Son iki maçta 5 gol atmamıza rağmen oynanan futbol bence yeterli değil. İki maçtada maç kopana kadar organize atak yapamadık.

Antep, Rize gibi takımlara karşı bu futbol yeterli, ama derbilerde ve avrupa maclarinda yine zorlaniriz.

Ama defans olarak son mac iyi idik. Davidsonun varligi belli oldu.

Son iki maçta 5 gol atmamıza rağmen oynanan futbol bence yeterli değil. İki maçtada maç kopana kadar organize atak yapamadık.

Antep, Rize gibi takımlara karşı bu futbol yeterli, ama derbilerde ve avrupa maclarinda yine zorlaniriz.

Ama defans olarak son mac iyi idik. Davidsonun varligi belli oldu.

Maç başı 2 duran topla maç koparttık zaten rizenin kapanmasına fırsat kalmamıştı.
Fazla da kasmaya gerek kalmadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç günü 42 dakikadır konuya bir şey yazılmıyor ,

gsc bitmiş!!!

----------------------Muslera-----------------------

---------Sanchez-----Nelsson-------Bardakçı------

-Barış-------Torreira-----------Sara--------Berkan--

-----------------------Mertens-----------------------

------------------------Batshuayi---------------------

Bu 11 ile çıkabiliriz.

----------------------Muslera-----------------------

---------Sanchez-----Nelsson-------Bardakçı------

-Barış-------Torreira-----------Sara--------Berkan--

-----------------------Mertens-----------------------

------------------------Batshuayi---------------------

Bu 11 ile çıkabiliriz.
bu 10 yalnız

Bugün şampiyonlar ligi maçına çıkabileceğimiz düşüncesi adamı deli ediyor.

Selçuk'u ıkınmadan rahat yenelim yani.

Barışı sonraki milli takım kampına gondermemek lazım aynen fener gibi ,bu çocuğa en az 1 hafta izin vermeliyiz yorgunluk gözlerinden akiyor

Bu maçta kanatsız deneme mi yapsak Barış yorgun göründü Yunus ise bana göre son 10 dklık topçu.
Muslera
Kaan-Nelsson-Davinson-Jelert
Torreira
Sara-Kere
Mertens-Yusuf
Bats
Mantıklı gibi.
3 santrafor içinde kanatsız en çok iş yapacak olanı sahada bugün...
Barış hamle oyuncusu olarak gerekli olursa ileryen süreçte girip takımı ateşleyebilir.
Maçı erken koparırsak, oyuna girmez dinlenir.....

İşler sıkıştığında yedekten girecek forvet de yok. Maci hemen koparmak lazim yoksa 70e kadar berabere gittiği senaryoda cok zorlaniriz

Var Hakemi geçen seneki Fb-Alanya maçının hakemiymiş.

rehavet olmazsa yeniden3 4 gollü galibiyet alırız.

antep aham şaham oyun oynamıyor - duran top vermemek lazım genede.

Geri
Üst Alt