⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Muslera 7
Kaan 9
Davinson 7
Abdülkerim 8
Berkan 7
Sara 5
Torreira 6
Barış 7
Yunus 8
Batshuayi 7

Zaten kalite farkı vardı, üstüne rakibimiz hafta sonu yıpranmış halde gelince rahat bir galibiyet oldu. tebrikler takım.

Efe çok güzel iş çıkardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Efe gibi eyup gibi çocukları anadolu takımlarına kiralık vermeliydik oynamaları lazimdi
Ben tam tersine her maçta 15 ila 30 dakika dönüşümle oynatılmalarını tercih ederim zaten kiraya veriyoruz adamları oynatmıyorlar geri de çağırmıyorsun resmen çöp oluyor kariyerleri

jelert'i fener maçından sonra takıma sokmak lazım. burada oynayamayacak bir adam değil.

yola devam

2-0 sonrası uyuduk ama maalesef

süre alsın diye oyuncu alıyorsun ama hep yedek kalmışlar bir anda dağılmış oyunda oluyor

haliyle anlamsız kalıyor.

En iyisi Bats en kötüsü Sara veya Toreyra ikisi de kabulümdür

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazasız belasız geçirdik maçı.
H.O.
5/5 yaptık ❤️❤️❤️

Takımda dinamizm olmayınca oynayamıyoruz bu kadar basit.Bok gibi oynadık

daha 18 yaşında çocuk, babası 18 yaşındayken yerlerde sürünüyordur.
Bu çocuk teknik bir çocuk ayrıca, beklentimizi ona göre ayarlamamız lazım.
Ayhan da teknik olarak iyidi ya, 18 yaşında da dirençliydi ayrıca Antep’te oynarken hatırlıyorum ki 21 yaşında Beşiktaş’a geldiğini düşünürsek 19-20 yaşlarıdır muhtemelen çakı gibiydi

Abi ben başka maç mı izledim ilk yarı tek kale oynadık ikinci yarı kafalar doğal olarak derbideydi. Ben gayet memnumun bu herşey kötü diyenler ciddi mi?

Sahadaki oyuncular zorla oynamıyor, kimlerin derbi yüzünden saldigini gören hoca var ama inatla değiştirmedi, değişiklik olayı çok önemli

Tribündeki taraftar bile haftaya galip geleceğimize inanmıyor fener aleyhinde tektük tezahürat yapıldı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorulmadan yıpranmadan sakatlıksız tertemiz 3 puan. Darısı şikecilerle olan maça

Geri
Üst Alt