SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Abi herif sakatım diyip oynamayınca 3 yiyorlar

Sakat olmayınca

4-0
0-5
6-0

Yeniliyorlar diğer kaleciler küçük şikeci bu Gökhan en büyüğü.

Daha Kasımpaşa var

Rize -6
Kasımpaşa-6
Sivasspor-6
Hatayspor-6
Demirspor-6
Bodrum-6
Antalya-6 (Alex ile devam ederlerse)
Alanyaspor-6

42 puan bonus ile başlıyorlar yine.

"elektronik dalgayı kaldırdı" mı dedi spiker ?

+1 ahjahahahaha

sadece gol sevinişleri 3 dk olur :D

Abi herif sakatım diyip oynamayınca 3 yiyorlar

Sakat olmayınca

4-0
0-5
6-0

Yeniliyorlar diğer kaleciler küçük şikeci bu Gökhan en büyüğü.

Daha Kasımpaşa var

Rize -6
Kasımpaşa-6
Sivasspor-6
Hatayspor-6
Demirspor-6
Bodrum-6
Antalya-6 (Alex ile devam ederlerse)
Alanyaspor-6

42 puan bonus ile başlıyorlar yine.
Herhalde ücrette anlaşamadılar ondan sakatım dedi geçen yıl, ben bugün onu anladım.

Gökhanın şikeciler ile olan maçlarından son 6 tanesi. 6 maçta 25 gol yemiş. A.gücünde kiralık iken çok gol yememiş. Ama rizenin şikecilere nasıl yattığını da görüyoruz. Skorlar şaka gibi. En düşük 4-0.

Bunu görüpte bir tane savcı olaya el atmıyorsa ülkede futbol konuşmaya gerek yok. Hem Rize satılmış hem palut hem de gökhan.

Yazıklar olsun. Şike üstüne şike yapıyor herifler. Sus pus herkes.

25.08.2024 Rize 0 - şikeciler 5 devam ediyor.
01.10.2023 şikeciler 5 - Rize 0
17.02.2024 Rize 1 - şikeciler 3 * sakat
17.10.2022 a.gücü 0 - şikeciler 3
15.04.2023 şikeciler 2 - a.gücü 1
05.12.2021 şikeciler 4 - Rize 0
22.04.2022 Rize 0 - şikeciler 6

Son düzenleme:
Birileri radara yakalandığına ağlayacak kadar da şerefsiz bir camia, yap yap yakalandık ühühüh
Yakalanirlarsa kumpas olur. Ali Koç illegal bir şekilde hak mahrumiyeti varken yeşil sahaya 50. dk girdiği için su atıldığından dolayı taraftara 2 maç ceza verdiler😄

Sen dünya futbol tarihinin en bariz şikesine ceza vermez, halı altına süpürürsen her sene bunu yapmaya devam ederler. 1 kişi bile şaşırmamıştır kalecinin şu performansına

Bu iğrenç rezil pislik takım düşsün artık ligden ismini görmeye katlanamiyorum

en nesry dzeko'ya göre topla rezalet bu arada.
Topu dağıtmada, duvar olmada Dzeko sayılı santraforlardandır. İcardi, Dzeko, İmmobile bu isimler primelarına kariyerlerine baktığımızda A ve A+ olarak kişiye göre değişir. Dzeko ve İmmobile artık fizik olarak zorlanıyorlar ve özellikle sezonun devamında daha da etkileri düşecek yaşlarından dolayı. En Neysri, Bats ise B+ oyuncularıdır orada da Bats özellikleri ve daha istikrarlı olması ile En Neysri'den iyidir. En Neysri ise hava topunda belki de ligdeki en iyi oyuncu olabilir.

Geri
Üst Alt