- 4 Ağustos 2009
- 83.700
- 62.350
- 5.093
hahah 1 dk uzattı.2 dk uzatır simdi
Berabere olsa 8 dk uzatırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahah 1 dk uzattı.2 dk uzatır simdi
Herhalde ücrette anlaşamadılar ondan sakatım dedi geçen yıl, ben bugün onu anladım.Abi herif sakatım diyip oynamayınca 3 yiyorlar
Sakat olmayınca
4-0
0-5
6-0
Yeniliyorlar diğer kaleciler küçük şikeci bu Gökhan en büyüğü.
Daha Kasımpaşa var
Rize -6
Kasımpaşa-6
Sivasspor-6
Hatayspor-6
Demirspor-6
Bodrum-6
Antalya-6 (Alex ile devam ederlerse)
Alanyaspor-6
42 puan bonus ile başlıyorlar yine.
yok@Uğur İz Şampiyonlar Ligi'ne gidersek Şahin'in banı kalkar mı reis yav1 Totem olsun bence bu reis yav
![]()
Yakalanirlarsa kumpas olur. Ali Koç illegal bir şekilde hak mahrumiyeti varken yeşil sahaya 50. dk girdiği için su atıldığından dolayı taraftara 2 maç ceza verdilerBirileri radara yakalandığına ağlayacak kadar da şerefsiz bir camia, yap yap yakalandık ühühüh
2 haftada olmaz mı
Topu dağıtmada, duvar olmada Dzeko sayılı santraforlardandır. İcardi, Dzeko, İmmobile bu isimler primelarına kariyerlerine baktığımızda A ve A+ olarak kişiye göre değişir. Dzeko ve İmmobile artık fizik olarak zorlanıyorlar ve özellikle sezonun devamında daha da etkileri düşecek yaşlarından dolayı. En Neysri, Bats ise B+ oyuncularıdır orada da Bats özellikleri ve daha istikrarlı olması ile En Neysri'den iyidir. En Neysri ise hava topunda belki de ligdeki en iyi oyuncu olabilir.en nesry dzeko'ya göre topla rezalet bu arada.