SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

* fb muhtemelen orta/yan hakem yardımı ile bir gol atacak.
* fb muhtemelen var yardımı ile bir gol atacak.
* fbli en az bir oyuncu kırmızı kart görmesi gerekirken, görmeyecek.
* rize'nin muhtemelen orta/yan hakem yüzünden bir golü/penaltısı verilmeyecek.
* rize'nin muhtemelen var yüzünden bir golü/penaltısı verilmeyecek.
* rizeli bir ya da iki oyuncu hayatının en kötü maçını oynayıp abuk sabuk hatalar yapacak.

rize'nin bu maçta puan alabilmesi için, düzeltiyorum, herhangi bir anadolu takımının fb'den puan alabilmesi için, aynı göztepe maçındaki mucizelerin bir bir gerçekleşmesi gerekiyor.

göztepe maçında yukarıdaki 6 maddenin 5'i gerçekleşmişti.

bereket 90. dakikaya fb önde girdi de maç 6 dakika uzadı. yoksa herkes biliyor ki, eğer maç daha erken 2-2 olsaydı maç en az 15 dakika uzardı. fb başkanı sahaya girdi yahu ötesi var mı? ilk yarıda hiçbir şey yokken 6 dakika uzatma veren hakem, bu durumda bile maç sonuna yine 6 dakika verdi :d

ama öyle bir dakikada (90+5) göztepe golü geldi ki, artık o dakikadan sonra maçı ali koç yönetse bir şey olamazdı zaten.

bunların bu sene esas düşmanı mou olacak hala taraftarları uyanamadı çok arayacaklar kaloriferciyi

Rize bu senenin iyi takımlarından birisi ligde üst sıralarda yer alır ama işte Rize'den bahsediyoruz şikecilerin arka bahçesi.
Maç çekişmeli geçiyor gibi gözükür hatta Rize öne geçer ama fener kazanır güzel şikeli bir maç olur

+2 averaja ben fitim söz konusu Rize ise

Geçen sene fenerin metresi olan bu ve diğeri garip şekilde 10 yıl sonra ilkkez maç satmadilar hakem ve hoca mallığı ile puan bıraktılar özellikle kasimpasayi erkan engin uzatmada yakti
Nasil satmadilar hocam ilk maç 5 yemedi mi bu Rize maçı sonrası tutmayın fb yi epl ye alın demediler mi

buram buram şike kokuyor maç 2 ihtimal var

ya x/2 ya 1/2

Son 17 yılda Rize bir kez yenebilmiş feneri o zamanda takımın başında Okan Buruk varmış. İşte böylesi bir şike kardeşliği var aralarında. Sonucu belli olan bir maçı izlemek de ne bileyim saçma geliyor bana

bu seneki organizasyon daha fikstür açıklandığında belli idi.

* fb'ye ilk haftalar deplasmanları daya. zora düşünce hakem ile yardım et, bir şekilde 3 puanı kazandır. nasıl olsa ilk haftalarda hakem işi son virajdaki gibi pek konuşulmaz. (izmir'de 90+5 golü mucizesi olmasa plan işleyecekti). her geçen hafta fikstür daha da kolaylaşacak.

* gs'ı görece kolay maçlar ile başlat ama her an puan kaybı için fırsat kolla. golünü verme, atağını kes. gs yönetimi nasıl olsa pasif. kim hakem konuşacak ki ilk haftalarda? (konya maçı 1-3 olsa maç bitecek, 2-2 olsun diye yırtındılar). her hafta fikstür daha da zorlaşacak.

* ilk 4-5 hafta 4-5 puan farkı olsa ne ala, 6. haftada kköy'de icardi'nin tarak kemiğini kır, gs'ı hakemle döve döve yen. fark 8 puan oldu. şampiyonlar ligi fikstürü de başladı, geçmiş olsun lig bitti.

yani şunu j.webb teleskobu ile bakıyor gibi net görüyorum. kimsenin umurunda değil, çıldırır insan :d

akşama rize'de nasıl bir tiyatro izleyeceğiz acaba?

Bunlarin kalecisi fanatik fenerli
Bunlarin baskani fanatik feneri
Bu rize halkinin cogu fenerli
Bu mactan ekmek cikmaz
Ilk yari 3-0 bitse
Mac sonucu 3-5 biter

Geri
Üst Alt