SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Geçen sene bizim oynadığımız maçı hatırlıyorum da bu gökhan olacak herif maçta şov yapıyordu. Köşelere giden toplara atlıyor yakından çıkardığı toplar falan.

6-2'lik maçta bile jenerik 3 tane gol var gerisi penaltı falan. Yani biz ne kadar baskı yaparsak yapalım bu palutun takımlarına da, akkan denen herife de gol atmak için yırtınıyoruz. Herif sıfırdan kaleye giden topa beyblade gibi dönüp bakmaya çalışıyor. Çıkıp 2. golu anlatsın diğerlerine laf etmeyeceğim u15 kalecisinin tutacağı o şutta ne düşündü ve neyle sonuçlandı, girdiği garip hareketin nedeni neydi.

fb'in pozisyonu demiyorum bak, "alelade atağı" bile yokken, 30 m'den bacak arası gol yedi kaleci.
1-0.

hele ki ikinci gol apaçık bir komedi.

birden 0-2 öne geçiyorsunuz böylesi zor bir deplasmanda.

kaleci yine yetinmedi ve fb 13 dakikada toplam 4 gol buldu lan.

bu maçın neyini yorumlayacağız?

basbayağı rize kalecisinin berbat performansı sebebiyle aldılar işte maçı.

Performans diyerek kaleciyi övmüşsün yalnız :))

Erman nasıl açıklama lan o kahpe herif. Nasıl bir mamalanma bu seneki arkadaş
youtube yayınlarında hakem linci var yahu. neymiş hakemi rize kalecisi kurtarmış. fb'in iki penaltısı verilmemiş, fred'in sarı kartı haksızmış vs vs.

gerçekten bu seneki teşkilat çok acayip.

youtube yayınlarında hakem linci var yahu. neymiş hakemi rize kalecisi kurtarmış. fb'in iki penaltısı verilmemiş, fred'in sarı kartı haksızmış vs vs.

Ekonomimiz uçuyor diyen zihniyet ile eskiden Arapça ezan yasaklanmıştı kuranlari insanlar gizli okuyordu diyenlerle son 3 seneki fbliler aynı. Tarihi kendi kafalarına göre yazmaya çalışıyorlar ama nafile

Geçen sene de böyleydi ama yabancı VAR gelince işler değişti
Minareyi ayrı kılıfı ayrı götürüyorlar
Bu sene götürürler artık

Geçen sene de böyleydi ama yabancı VAR gelince işler değişti
Minareyi ayrı kılıfı ayrı götürüyorlar
Bu sene götürürler artık
Akıllı bir savcı olsa yabancı var neden engellendiğini araştırır gerisi çorap söküğü gibi gelir. Futbolun artık Türkiye'de birseylerin konuşulmasının önüne geçilmesini engellesin diye yapılan aktivite olduğundan %1000 eminim. Ekonomi mi kötü ? Yasalarda değişiklik mi yapilacak? Zam mi olacak? Yapıştır oğlum ordan bol hakem hatalı veya şikeli bir maç

ben bu maça 5 bin lira atacaktım uğursuzluğum gerçekleşir 4'te biter diye korktum.

Şu maçlara dursun transfer paramızı bassaydı da 20-30 milyon euromuz olsaydı.

Öyle bir kaleci ki rizespor’un alt ligde oldugu sezon ankaragücü’ne transfer oldu ve fenere karsi ciktigi ilk macta yine uzaktan bir sut adeta kalecinin icinden gecmisti

Irfan atmisti golü

22/23 sezonu

Buyrun 1:56 dan itibaren

Dostum o kaleci performansı olmasa fb 3 puani nah alırdı. Gol atamadikca açık vermeye başlayacaklardı. Olay şundan ibaret. İyi oynayan takım geçen seneki isolu fbydi. Rakip ceza sahasına 60-70 kere gidiyordu. 20 kere girip 5 gol atmiyordu
Oynanan futbolu objektif konuşabilmek önemli yoksa bunların ne kadar aşağılık beş para etmez olduklarını hepimiz biliyoruz.

Bugün şike var yok bilmem kaleciye bakarsan o kaleci zaten amatör küme kalecisi ayarında o golleri yemesine ben pek şaşırmıyorum burada beni şaşırtan ilhan palutun oynattığı saçmalık derecesinde ki kötü oyun.Tamam fb iyi oynadı diyoruz ama bu kadar rezil de oynanmaz

Bu sene fbnin başında iyi bir aktör var.İsmaille iyi oynuyorlardı ki umarım bu sezon o kadar da iyi oynamazlar ama benim görüşüm geçen sezondan daha iyi olacaklar.Ben gidişatlarını öyle görüyorum.Umarım yanılırım.

Artı olarak adamlar habire iyi oyuncu getirmeye başladılar şimdi ferdinin parasıyla da birilerini alacaklar.

Öyle bir kaleci ki rizespor’un alt ligde oldugu sezon ankaragücü’ne transfer oldu ve fenere karsi ciktigi ilk macta yine uzaktan bir sut adeta kalecinin icinden gecmisti

Irfan atmisti golü

22/23 sezonu

Buyrun 1:56 dan itibaren

Müthişsin renktaş bu maçı atacaktım. 10 tane Ankaragüclu adamın emeğine hiyanet ettiği sezondaki maç bu mesela. direk gönderdiler o sezon sonrası. Özellikle fb iyi oynuyor diyenler açıp izlesin. Şike böyle bişey zaten karşı takımın bütün direncini 2-3 sifira getirip kırarsın. Attığın maç da böyle. Ankaranin verilmeyen 2 golu. İrfana çıkmayan kırmızı. Osayinin eli falan derken emniyet sibobu Gökhan kurtarıyor fb sini

19/20 sezonu

Mac 1-1 devam ediyor

2:40 dan itibaren

Beyfendi yine 40 metreden gol yiyor ve feneri kurtariyor

Geri
Üst Alt