Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.505
- 9.164
- 1.813
Hakem risk almayacaktır, devrenin hemen başında jokerleri verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2/1 vermiştik
Ts deplasmanları iyiyiz genel olarak çok sorun yaşamayız benceBu tekke bize de çorap örer. İnşallah burdan puan alırda gerisi önemli değil
2/1 vermiştik
golün dakikasına patlıyorum assdfshasbihal
![]()
Şikecilerin mutsuzluğu bizim mutluluğumuzdur reis.O değil de kendi maçımız olunca böyle takip etmiyorum, FB nefreti zuhur etti yine![]()
Hakem gayet iyi bence ilk devre. Keza Ziraat maçı da fena değil idi hakem performansı.Hakemleri hafife almayın. Karşıda Real Madrid dahi olsa temkinli olmakta fayda var. 1 yetmiyorsa gerekirse 2 kırmızı gösterir. Normalde bu lig Rize maçıyla bitmeliydi
Neden kendini alintiladingolün dakikasına patlıyorum assdfs
Neden kendini alintiladin
mudahale bana gore penalti verilebilir. diger liglerde boyle mudahaleler icin penalti verenleri gordum ama bir onceki mesajimda dedigim gibi el mi yoksa omuz kismina mi giriyor temas edilen yer onu cozemedim. Malesef goruntum net degil. BUlanik takip ediyorum.Penaltı diyenler tek açıyı izledi heralde. Diğer açıdan bakınca direk omuzuna çarpmış gibi duruyor. Yani el sayılan bölge değil orası. Omuza çarpma etkisi ile oyuncu kaçınma yapmaya çalışıyo el açılıyo. Ama değen nokta omuz sayılan yer. Başka açı varsa bilmem ama gösterilen ana açıdan ( kaleyi karşısına alan açı) böyle görünüyo.