SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Hakem risk almayacaktır, devrenin hemen başında jokerleri verir

Penaltı diyenler tek açıyı izledi heralde. Diğer açıdan bakınca direk omuzuna çarpmış gibi duruyor. Yani el sayılan bölge değil orası. Omuza çarpma etkisi ile oyuncu kaçınma yapmaya çalışıyo el açılıyo. Ama değen nokta omuz sayılan yer. Başka açı varsa bilmem ama gösterilen ana açıdan ( kaleyi karşısına alan açı) böyle görünüyo.

No Way Do Not Want GIF

Hakemleri hafife almayın. Karşıda Real Madrid dahi olsa temkinli olmakta fayda var. 1 yetmiyorsa gerekirse 2 kırmızı gösterir. Normalde bu lig Rize maçıyla bitmeliydi

bu yabancı var uygulamasının devam etmesini sağlamalı hatta yabancı hakem için de baskı yapmalı yönetim. türk var olsa 2 penaltı çıkarırdı ilk yarıdan :D

Hakemleri hafife almayın. Karşıda Real Madrid dahi olsa temkinli olmakta fayda var. 1 yetmiyorsa gerekirse 2 kırmızı gösterir. Normalde bu lig Rize maçıyla bitmeliydi
Hakem gayet iyi bence ilk devre. Keza Ziraat maçı da fena değil idi hakem performansı.

tekke hocanın kulübede gayet güzel şansları var ve dk 75e kadar beklememeli

Kırmızı veya penaltı garanti. Bakalım Ts beraberliği koparacak mı ya da bir gol daha bulabilecek mi?

Talisca'ya şut çektirmesinler yeter

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltı diyenler tek açıyı izledi heralde. Diğer açıdan bakınca direk omuzuna çarpmış gibi duruyor. Yani el sayılan bölge değil orası. Omuza çarpma etkisi ile oyuncu kaçınma yapmaya çalışıyo el açılıyo. Ama değen nokta omuz sayılan yer. Başka açı varsa bilmem ama gösterilen ana açıdan ( kaleyi karşısına alan açı) böyle görünüyo.
mudahale bana gore penalti verilebilir. diger liglerde boyle mudahaleler icin penalti verenleri gordum ama bir onceki mesajimda dedigim gibi el mi yoksa omuz kismina mi giriyor temas edilen yer onu cozemedim. Malesef goruntum net degil. BUlanik takip ediyorum.

Geri
Üst Alt