SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Bu akşam bu iğrenç sezonun biteceğini düşünüyorum. Trabzon puan alır bunlar karışır.
Normal şartlarda sezon çoktan biterdi de işte yine bitirtmediler. Bu akşam da bitirtmemek için yine ellerinden geleni yapacaklar.

Geçen sene de bitirtmemişlerdi ama bu sefer artık göstere göstere yapıyorlar. En ufak utanma, arlanma duygusu yok şerefsiz oğlu şerefsizlerde. Yaptıkları tüm kötülükler tüm sinsi planlar, karma işler de ayaklarına dolanır umarım ne diyeyim.

bişey çıkarsa anca bu maçtan çıkar zaten ts elinden geleni yapar zaten hala küme düşme hattından çok uzaklaşmadılar en azından 1 puan almaları lazım

Jose Mourinho: "Bugün daha taze kan değişikliğine ihtiyaç duyduğumuz oyuncuları tercih ettim. Çarşamba günü enerji gerektiren bir maçtan sonra bugün enerji değişikliğine ve taze bacaklara ihtiyacımız olduğunu düşündüm." (beIN Sports)

Rotasyona mecbur kaldı.

TS koyarsa tadından yenmez.

Jose Mourinho: "Bugün daha taze kan değişikliğine ihtiyaç duyduğumuz oyuncuları tercih ettim. Çarşamba günü enerji gerektiren bir maçtan sonra bugün enerji değişikliğine ve taze bacaklara ihtiyacımız olduğunu düşündüm." (beIN Sports)

Rotasyona mecbur kaldı.

TS koyarsa tadından yenmez.
İlk 30 dakika gol olmazsa TS puan alır

Trabzon 3'ü bulmazsa zor.
1706212407234.webp

4lü cikiyor sikeciler

Liva
Osayi skriniar djiku müldür
Fred amrabat
Tadic szymanski maximin
Dzeko

Arif kazması nedir lundstram nedir fatih tekke de saçmalamış