Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana gore bu pozisyon penalti verilebilir. buna penalti dedik diye bizi fb'li yapmaniz komedi. Herkes kendi fikrini beyan edemeyecekse isimiz var.Penaltı olmasını fbliden çok burada isteyen var hayret bir şey.
2-3 kişi
Yusuf iyi topçu olacak gibi harcanmazsa ama yani vasat üstü stabil bir performansı var yaşına göre iyi bence asam karşılıyor sol kanadın bomboş olduğunu vurgulamak gerekTs li eleman gidip gidip yusufa tosluyor ama
Trabzon çok iyi oynamıyor. İnşallah Fener buradan çeviremez.
Ts li eleman gidip gidip yusufa tosluyor ama
aynen bravo,iyi oynamıyordan kasıt nedir ,kadıköye gelipte önde deli gibi basıp arkada boslukmu vereceksınAslında Trabzonspor, oynaması gerektiği gibi oynuyor. Topu bir şekilde Uğurcan'a geri gönderip rakibi üstüne çekiyorlar ve direkt karşı stoperlerin kucağına atıyorlar. Topu orada bir karambol ve sektirme ile alıp pozisyon arıyorlar. Gol de öyle geldi zaten, bizim ilk golümüz gibi.
Var sosyal medyada ancak bunları dile getiren yönetici olmadığı için medyaya düşmüyo. Yönetim çıkıp bunları söyleyecek gündem oluşturacak. Sen ben bunu yapamayızBizim Mertens e, Toreira ya neler neler söylediler. Tadiç'in Dzeko nun penaltı almak için atlamalarını hiiççç konuşan yok