SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Valla ilk yarı bu skor iyi olsada Trabzona çok güvenmiyorum 2. yarı 3-1 alıe fener

çingene fazlasıyla agır oyunculardan kadro cıkarmış maxim harici biraz skimski ,hareketli oynayan yok

Ts li eleman gidip gidip yusufa tosluyor ama
Yusuf iyi topçu olacak gibi harcanmazsa ama yani vasat üstü stabil bir performansı var yaşına göre iyi bence asam karşılıyor sol kanadın bomboş olduğunu vurgulamak gerek

Trabzon çok iyi oynamıyor. İnşallah Fener buradan çeviremez.

Aslında Trabzonspor, oynaması gerektiği gibi oynuyor. Topu bir şekilde Uğurcan'a geri gönderip rakibi üstüne çekiyorlar ve direkt karşı stoperlerin kucağına atıyorlar. Topu orada bir karambol ve sektirme ile alıp pozisyon arıyorlar. Gol de öyle geldi zaten, bizim ilk golümüz gibi.

Aslında Trabzonspor, oynaması gerektiği gibi oynuyor. Topu bir şekilde Uğurcan'a geri gönderip rakibi üstüne çekiyorlar ve direkt karşı stoperlerin kucağına atıyorlar. Topu orada bir karambol ve sektirme ile alıp pozisyon arıyorlar. Gol de öyle geldi zaten, bizim ilk golümüz gibi.
aynen bravo,iyi oynamıyordan kasıt nedir ,kadıköye gelipte önde deli gibi basıp arkada boslukmu vereceksın
geride bekle ver topu ve kanatlara uzun at

fenerin stoperler agır

Bizim Mertens e, Toreira ya neler neler söylediler. Tadiç'in Dzeko nun penaltı almak için atlamalarını hiiççç konuşan yok
Var sosyal medyada ancak bunları dile getiren yönetici olmadığı için medyaya düşmüyo. Yönetim çıkıp bunları söyleyecek gündem oluşturacak. Sen ben bunu yapamayız

Geri
Üst Alt