SL 24/25 H:31 | Beşiktaş 0-2 Başakşehir | MS | 12 Nisan

bu ivan brnic yusuf sarı'nın hırvat versiyonu gibi aynı tip adamları bulmuşlar

çapraz bağları gitmiş olabilir koşarken gitti herif adeta sniperla vurulmuşcasına

başak şaka gibi kaçırdı piatek sen golcüsün niye pas veriyosun birader

Tinerciler 3.luk için oynamiyormu neden saçma sapan kadroyla çıkmışlar forvet bombos

Berabere bitsin de FB maçına iddiaları olarak çıkmalılar.

başakşehirin 3-5 şampiyonluğu daha olaydı anadolu'dan herhangi biri de başakşehirli olabilirdi, iki takım arasında fark yok. el köysico.

yıl 2025 rashica hala bek kovalıyor
Lisede bir kız vardı saçları çok güzel. Serviste birlikte giderdik eve. Önce onu birakirdik. Biraz sohbet etmeye çalışırdım ama çok da korkardım anlayacak sevdiğimi diye. Söylesem muhtemelen reddederdi ama belki de kabul ederdi. Kabul etse naparim diye düşünürdüm, hiçbir şey aklıma gelmezdi. Çok mutlu olduğumu hayal ederdim. Ahmet kayanin "söyle" şarkısını çok dinledim açılmak için kısmet olmadı. Şimdi nerededir ne yapar bilmem.

Rashica'ya bakınca o kız geliyor aklıma.

Lisede bir kız vardı saçları çok güzel. Serviste birlikte giderdik eve. Önce onu birakirdik. Biraz sohbet etmeye çalışırdım ama çok da korkardım anlayacak sevdiğimi diye. Söylesem muhtemelen reddederdi ama belki de kabul ederdi. Kabul etse naparim diye düşünürdüm, hiçbir şey aklıma gelmezdi. Çok mutlu olduğumu hayal ederdim. Ahmet kayanin "söyle" şarkısını çok dinledim açılmak için kısmet olmadı. Şimdi nerededir ne yapar bilmem.

Rashica'ya bakınca o kız geliyor aklıma.
rashica'nın kızı hatırlatması enteresan reis :D

Geri
Üst Alt