- 22 Ağustos 2010
- 33.981
- 39.500
- 3.193
Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 31. Hafta
Beşiktaş - Başakşehir
Tüpraş Stadyumu
12 Nisan 2025 Cumartesi
19:00
Beşiktaş - Başakşehir
Tüpraş Stadyumu
12 Nisan 2025 Cumartesi
19:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Sakatlan"paulista yine sakatlandı![]()
adam çıkıcak gibi yaptı oyuna girdi birazdan kesin yine yatar yere"Sakatlan"
muçi sakatlandı!!!!!
Fazla muzir neşriyat seyretmeye kurban verdik bence. Kasık attı.çapraz bağları gitmiş olabilir koşarken gitti herif adeta sniperla vurulmuşcasına
Lisede bir kız vardı saçları çok güzel. Serviste birlikte giderdik eve. Önce onu birakirdik. Biraz sohbet etmeye çalışırdım ama çok da korkardım anlayacak sevdiğimi diye. Söylesem muhtemelen reddederdi ama belki de kabul ederdi. Kabul etse naparim diye düşünürdüm, hiçbir şey aklıma gelmezdi. Çok mutlu olduğumu hayal ederdim. Ahmet kayanin "söyle" şarkısını çok dinledim açılmak için kısmet olmadı. Şimdi nerededir ne yapar bilmem.yıl 2025 rashica hala bek kovalıyor
rashica'nın kızı hatırlatması enteresan reisLisede bir kız vardı saçları çok güzel. Serviste birlikte giderdik eve. Önce onu birakirdik. Biraz sohbet etmeye çalışırdım ama çok da korkardım anlayacak sevdiğimi diye. Söylesem muhtemelen reddederdi ama belki de kabul ederdi. Kabul etse naparim diye düşünürdüm, hiçbir şey aklıma gelmezdi. Çok mutlu olduğumu hayal ederdim. Ahmet kayanin "söyle" şarkısını çok dinledim açılmak için kısmet olmadı. Şimdi nerededir ne yapar bilmem.
Rashica'ya bakınca o kız geliyor aklıma.