Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş küçük 1 kulüp kanks ama bunlara yenilip şampiyonluğu zorlaştırdı.Şampiyon olunmazsa bu Maç'ın etkisi fazla olur.Ki ben Okan'ın her Maç Beşiktaş'ı övmesinden ve o Maçlar'da hata yapmasından sıkıldım26 puan fark attığı sokumsonik bir anadolu takımı
açıkca desene la Okan bjk li sırf o yüzden bjk ye yatıyor diye böyle lafı dolandırmadanBeşiktaş küçük 1 kulüp kanks ama bunlara yenilip şampiyonluğu zorlaştırdı.Şampiyon olunmazsa bu Maç'ın etkisi fazla olur.Ki ben Okan'ın her Maç Beşiktaş'ı övmesinden ve o Maçlar'da hata yapmasından sıkıldım![]()

Özelden konuşalımaçıkca desene la Okan bjk li sırf o yüzden bjk ye yatıyor diye böyle lafı dolandırmadan![]()
Süper kupada elinden geldiValla ahbab bjk maçlarını Okan veriyor lami cimi yok. Adam bırak tek farklı yenilmeyi elinden gelse gene fark yedirerek domalcaktı. Bjk maçlarında orta sahayı boşaltıyor herif.
okan efendi şu bjkye maç verdin ya
biz bunlara nasıl yenildik, akıl sır ermiyor
Biz nasıl yenildik bu aptallara
Şunlara yenildik...
Okan şu beşiktaşa nasıl yenildin
şu rezil jkya 2 senedir domalıyoz ve yenersekte ********************* zoruyla yeniyoruz ya başka bir şey demiyorum.
bunlari yenemedik ya .. bize yazik bizeee
Okan beyi tebrik edelim su igrenc takima yenilmeyi başarabilen tek td.
Şu mallara puan bırakmak büyük yetenek
Şu tjkyı bile yenemedik
Şaka gibi yav. Gittik şu dangalaklara orada yenildik.
fbnin mac basliklarina da 'biz bunlari nasil yendik' mi yaziyorlar?7 hafta daha biz bunlara nasıl yenildik mesajları okuruz
o normal karşılanıyorfbnin mac basliklarina da 'biz bunlari nasil yendik' mi yaziyorlar?
Teşekkürler her şeyi bilen adam. Teşekkürler.başak alır bu maçı.