SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Açıkçası ben fizikli Antep deplasmanindan kolay cikabileceklerini düşünmüyorum fenere ters gelecek temasli oyunlari var tabi oynarlar mi bilmem
yok yaw bütün takımlar fenere yattığı için kaybetme ihtimalleri yokmuş

36 maçın 28 tanesi garanti ona göre ama hala izliyor her maçlarını

Açıkçası ben fizikli Antep deplasmanindan kolay cikabileceklerini düşünmüyorum fenere ters gelecek temasli oyunlari var tabi oynarlar mi bilmem
Antep'in Fener'den puan aldığı görülmemiştir
Düşme telikesi de yok
Rahat maç olur

Önemli olan bizim ne yapacağımız derbide bunları dağıtarak rüzgarı arkamıza aldık vana göre, eğer derbiyi kaybetseydik işimiz çok zordu

Sivas fb karşısına çok çok zor durumda çıkacak.. Ayarlasan bu kadar olur..

Sadece 7 maçları kaldı hatay ve demirspor ile de maçları yok..Bu maçtan önce kayseri içeride kasimpasa,bodrum içeride antalya ile oynayacak..İkisinden birinin kazandığı senaryoda bile düşme hattının 5 puan altında çıkacaklar bu maça.. Kaybettikleri an fark 5 ve sadece 6 maç var biri de gs deplasmanı...

Ben ts maçından daha fazla ümitliyim bu maçtan.. Biz cuma samsun u yenersek bunlar burada takılabilir.

trabzondan daha çetin 1 ekip

Sivas fb karşısına çok çok zor durumda çıkacak.. Ayarlasan bu kadar olur..

Sadece 7 maçları kaldı hatay ve demirspor ile de maçları yok..Bu maçtan önce kayseri içeride kasimpasa,bodrum içeride antalya ile oynayacak..İkisinden birinin kazandığı senaryoda bile düşme hattının 5 puan altında çıkacaklar bu maça.. Kaybettikleri an fark 5 ve sadece 6 maç var biri de gs deplasmanı...

Ben ts maçından daha fazla ümitliyim bu maçtan.. Biz cuma samsun u yenersek bunlar burada takılabilir.
Arkabahçelerle maçları varsa al ver yapılabilir. Hiç güvenmiyorum bu takıma. Konya ve kayseriyi düşürebilir bunlar dikkatli olmalılar

Ulan bir kere de Aralık Ocak ayında filan gidin Zivaza.

Tam istediğim ve arzuladığım kıvamda çıkılacak maça.
Süper Lig'de diğer maçlar başlığına biraz önce küme düşme hattı analizimi yazdım.
Şu an küme düşmeye en yakın takım Sivas yani 1 puan bile yetmeyebilir korkunç dezavantajları var.

Tam istediğim ve arzuladığım kıvamda çıkılacak maça.
Süper Lig'de diğer maçlar başlığına biraz önce küme düşme hattı analizimi yazdım.
Şu an küme düşmeye en yakın takım Sivas yani 1 puan bile yetmeyebilir korkunç dezavantajları var.
1 puan yetmezse açık oynayıp Fenere kontra vermezler mi Sen Maksimin oynarsa hele

büloya rağmen geçen sene sivas puan almıştı. beraberlik inş.

Beyler Sivasspor aşırı kötü ya umudunuzu kırmak istemem ama. İçeride oynayacakları Kayserispor maçından bile daha umutluyum öyle söyliyeyim.

Sekçukla ardaya kaldık diğer maçlardan cacık olmaz

Sivasspor bu sefer de fenerden puan alırsa, Sivasspor hakkındaki görüşlerimi gözden geçiririm.

Geri
Üst Alt