GSCimbom
SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan
Alper Altun

SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
1,5K
Okunma
70,3K
Sayfa
2/75
Sivas fb karşısına çok çok zor durumda çıkacak.. Ayarlasan bu kadar olur..

Sadece 7 maçları kaldı hatay ve demirspor ile de maçları yok..Bu maçtan önce kayseri içeride kasimpasa,bodrum içeride antalya ile oynayacak..İkisinden birinin kazandığı senaryoda bile düşme hattının 5 puan altında çıkacaklar bu maça.. Kaybettikleri an fark 5 ve sadece 6 maç var biri de gs deplasmanı...

Ben ts maçından daha fazla ümitliyim bu maçtan.. Biz cuma samsun u yenersek bunlar burada takılabilir.

Sivas fb karşısına çok çok zor durumda çıkacak.. Ayarlasan bu kadar olur..

Sadece 7 maçları kaldı hatay ve demirspor ile de maçları yok..Bu maçtan önce kayseri içeride kasimpasa,bodrum içeride antalya ile oynayacak..İkisinden birinin kazandığı senaryoda bile düşme hattının 5 puan altında çıkacaklar bu maça.. Kaybettikleri an fark 5 ve sadece 6 maç var biri de gs deplasmanı...

Ben ts maçından daha fazla ümitliyim bu maçtan.. Biz cuma samsun u yenersek bunlar burada takılabilir.
Arkabahçelerle maçları varsa al ver yapılabilir. Hiç güvenmiyorum bu takıma. Konya ve kayseriyi düşürebilir bunlar dikkatli olmalılar

Tam istediğim ve arzuladığım kıvamda çıkılacak maça.
Süper Lig'de diğer maçlar başlığına biraz önce küme düşme hattı analizimi yazdım.
Şu an küme düşmeye en yakın takım Sivas yani 1 puan bile yetmeyebilir korkunç dezavantajları var.

Tam istediğim ve arzuladığım kıvamda çıkılacak maça.
Süper Lig'de diğer maçlar başlığına biraz önce küme düşme hattı analizimi yazdım.
Şu an küme düşmeye en yakın takım Sivas yani 1 puan bile yetmeyebilir korkunç dezavantajları var.
1 puan yetmezse açık oynayıp Fenere kontra vermezler mi Sen Maksimin oynarsa hele

Beyler Sivasspor aşırı kötü ya umudunuzu kırmak istemem ama. İçeride oynayacakları Kayserispor maçından bile daha umutluyum öyle söyliyeyim.

Geri
Üst Alt