Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.476
- 19.495
- 1.363
Bay bay hapinis
Bay bay lolonuz

Bay bay lolonuz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Daha bizle oynayacaklar. Son bir görevleri varSivas'tan kurtuluyoruz
Haftaya bay geçiyorlar gibi bişey. Kayserispor tatile gidiyor 5 eksik ile.Arkabahçe takımlarında bu sezon full çektiler. Fikstürde başka arkabahçe varsa direk 3 puan yazın zaten
onu ister gibi zaten bizim taraftarın bir kısmı.8 Puan'dan şampiyonluk verirse ibre Okan'a döner ama![]()
sampiyonluk dügümü 8jk fener derbisinin oldugu hafta cözülecek bence
Sivas geçen sezon yanlışlıkla son dakika penaltısıyla puan aldı, penaltı olunca bülonun nasıl üzüldüğünü unutma.Sivas arada puan alıyor abi. Sivas a kadar başka takımlar var asıl onlar arka bahçe
Ben de genel olarak beğendim. Beğenme değil de uğraştılar işte o ilk gol işleri baya bozdu tam beraberlik havası vardı ona kadarGereksiz yüksenildi Sivas'a Şaşal klasik Şaşal zaten adamların kapasite bu çok bile oynadılar hatta.
bende katılıyorum ,kasımpaşa bodrum filan olsa anlarım ama heriflerin kapasitesi bu bizim maçlarda da gördükGereksiz yüksenildi Sivas'a Şaşal klasik Şaşal zaten adamların kapasite bu çok bile oynadılar hatta.
Okan yüzünden bana laf atıyon heaaaaonu ister gibi zaten bizim taraftarın bir kısmı.