Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.064
- 25.384
- 3.183
geçen hafta ts maçından sonra bunu demeye başladım3 Senedir ayni seyi yazip duruyonuz her galibiyetlerinden sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen hafta ts maçından sonra bunu demeye başladım3 Senedir ayni seyi yazip duruyonuz her galibiyetlerinden sonra
adamı avrupada yerden yere vur daha yanında olurum ama ligde adamın rakibi yok sen kalkıyorsun kıçı kırık 26 puan daha sezon bitmeden fark attığı bir anadolu takımı için adama sabah akşam sallıyorsun.Okan yüzünden bana laf atıyon heaaaa![]()
Onlar ayrı mevzular her zaman dile getirebilirsin bu maç özelinde Sivas'ın çapı bu kadar.Klasik şaşal ne yav. Bizim maçta vatanı savunur gibi savunan adam bu.
Gereksiz falan da yüksenilmedi. Geçmişinde şike operasyonuna girmiş kardeşlerine ne yapılmalı
Her umutsuzluk aninda oyle deniyor sonra gidiyorlar Istanbulspor ile Samsun ile berabere kaliyorlar mesela. Maclar oynanmadan bilemezsin. Bu yazdiginla milletle dalga geciyorsun ama bosa yaziyorsun boyle, renktas.yazma öyle kızıyorlar
ne kırmızısı yav sarı bile verilmemeye başlandıBizim basiretsiz yönetim çıkıp da fbnin tek bi kk görmediğini, rakiplerin her maç gördüğünü gündem yapamıyor ya deli oluyorum.
Kimden nefret ettiğin beni ilgilendirmez de. Kasımpaşa,hatay, bodrum, sivas, alanya, antalya, rize hepsi aynı yolda.Ne uğraşacam baba gördüğümü söylüyorum katıl katılma banane Sivas tan nefret ettiğim bi takım. Ama Paşa kadar değil.
Ben Beşiktaş Maçlar'ında hatalar yapmasından ve Beşiktaş'ı sürekli övmesinden sıkıldım.Resmi sayfadan video ile alay da ettiler kendisiyle 1 açıklama yapmadı.Fb'ye Süper Kupa'da 5-0 yenilse rakibi alkışlatmazdı kendisiyle ilgili alay eden 1 video paylaşsalar laf atardı.Galatasaray'ın hocasının geçen seneye kadar Beşiktaş'ı takip etmesini de ben kabullenemiyorum.Bizden gittiği zaman Beşiktaş'a giderse şaşırılmamalıadamı avrupada yerden yere vur daha yanında olurum ama ligde adamın rakibi yok sen kalkıyorsun kıçı kırık 26 puan daha sezon bitmeden fark attığı bir anadolu takımı için adama sabah akşam sallıyorsun.