SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

biz önce kupa macı sonra samsun macıyla rüzgarı arkamıza aldık,fener maclarına bakmaya gerek yok artık

Bizim basiretsiz yönetim çıkıp da fbnin tek bi kk görmediğini, rakiplerin her maç gördüğünü gündem yapamıyor ya deli oluyorum.

Superligdeki bazi takimlar yuzunden o memleketin insanlari da okkanin altina giriyor..

Mesela Sivas, Rize, Kayseri..

Klasik şaşal ne yav. Bizim maçta vatanı savunur gibi savunan adam bu.
Gereksiz falan da yüksenilmedi. Geçmişinde şike operasyonuna girmiş kardeşlerine ne yapılmalı
Onlar ayrı mevzular her zaman dile getirebilirsin bu maç özelinde Sivas'ın çapı bu kadar.

Bu fikstürde takılırsak Trabzon deplasmanında takılırız. Büyük maçlar hariç kağıt üstündeki bütün maçları kazanırız.

İçerde Başakşehirle 2. Defa şampiyonluk maçına çıkarız.

adamı avrupada yerden yere vur daha yanında olurum ama ligde adamın rakibi yok sen kalkıyorsun kıçı kırık 26 puan daha sezon bitmeden fark attığı bir anadolu takımı için adama sabah akşam sallıyorsun.
Ben Beşiktaş Maçlar'ında hatalar yapmasından ve Beşiktaş'ı sürekli övmesinden sıkıldım.Resmi sayfadan video ile alay da ettiler kendisiyle 1 açıklama yapmadı.Fb'ye Süper Kupa'da 5-0 yenilse rakibi alkışlatmazdı kendisiyle ilgili alay eden 1 video paylaşsalar laf atardı.Galatasaray'ın hocasının geçen seneye kadar Beşiktaş'ı takip etmesini de ben kabullenemiyorum.Bizden gittiği zaman Beşiktaş'a giderse şaşırılmamalı :D

Evet Antep deplasmanına yükselebiliriz mesela Jk'da ne kadar bunların kayığında olsa da genelde çelme takıyorlar.

Sivas maçımız şampiyonluk maçı olacak yazın bir kenara

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt