- 26 Ocak 2021
- 41.091
- 40.355
- 3.078
eyuple oynadiği maçta moratayi verebilsek keske ardaya oda zor maç olurdu :dBelirsiz işte Garanti Diyemeyiz. Ha 7 de 7 de yapabilir ama zor bence gayet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyuple oynadiği maçta moratayi verebilsek keske ardaya oda zor maç olurdu :dBelirsiz işte Garanti Diyemeyiz. Ha 7 de 7 de yapabilir ama zor bence gayet.
Bu haftaki Bodrum maçı ts maçından daha zor geliyor banaFikstürde Göztepe ve Trabzon deplasmanları da dahil sıkıntı tek maç yok rahat olalım.
evet öyle de ts-göz depleri ile antep-hatay karşılaştırması da tutmuyoryalniz bu bizde de öyle
trabzon ve izmir (göztepe)
tabii bizim kupa serüveni de var o ayri
Bu oyunla verebilirsin asla güvenmiyorum hocaya.6 final maçımız kaldı
Kazan ve şampiyon ol.
Ben 30 senedir son 6 haftada şampiyonluk veren bir Galatasaray hatırlamıyorum.
Abartmayın yahu bodrum kim hücum edemeyen özürlü bir takım her maç takımın yıldızı kalecisi SouzaBu haftaki Bodrum maçı ts maçından daha zor geliyor bana
Derbi sonuçta belli olmaz. Her sonuca açık maç o maçfikstürlerine bakınca tjk'yi takımdan bile saymıyoruz bu rezillik onlara yeter
Bodruma puan veririz demedim, yenemeyiz demedim, zor maç da demedim. Ts maçından daha zor maç dedim. Onun ayrımına varalım. İyi günler.Abartmayın yahu bodrum kim hücum edemeyen özürlü bir takım her maç takımın yıldızı kalecisi Souza
Adam gibi topa vurursan 5 olur Bodruma puan vereceksek kupayı direk fenere verelim gitsin
Badici yine verir maçı. Arkabahçe olmayan ekiplerden belki birşey çıkar şanslı günlerindeyseler ve hakemi de yenebilirlerseBunlardan başakşehir puan alacak görürsünüz antep'ten bir yol olmaz
Zor olup olmaması tamamen senin forvetlerinin ilk golü atmasına bağlıBodruma puan veririz demedim, yenemeyiz demedim, zor maç da demedim. Ts maçından daha zor maç dedim. Onun ayrımına varalım. İyi günler.
Doğru fakat sen biraz daha dar ve masumane bakıyorsun olayın sadece gs li olmayla alakası yok keske tek sebeb o olsaYahu reis bu kadar saf olmayalım.Üç ay önce sanki çok konuşuyorlardı.
Galatasaraylı olucam başkan çıkacak bunlara ses çıkarmamı engelleyecek.Yok öyle bir dünya.
Bakın olay ciddi.Daha transferlere falan girmiyorum.Orada tarihin bile en büyük fiyasko dönemi olabilir daha ona gelemedik Şu süreçtede onu karıştırmaya şimdilik gerek yok.
Başımızdakilerde her anlamda çok büyük sıkıntı var.
Bunlar dua etsinler Galatasarayda başkanlık ve yöneticilik yapıyorlar.Bunlar bjknin başında olsa hasan arattan beter olur.
Şuna inanın dursun özbek falan egosunu tatmin ediyor.Çoğu maçımızı bile izlemiyordur.Başkanlığı dışında zaten hiç izlemiyordur.Bunlar sözde Galatasaraylı.İşte böyle olduğu içinde tramsferdede hata yaparsın takımın haklarını koruma noktasındada sıkıntı yaratır..Bunun başka açıklaması yok.
Geriye düşmezsek ilk gol de çok gecikmezse dediğin doğru. Ama bu futbol, topun sevmesi de lazım, Eyüp maçını unutmadık. Kaldı ki i.neler ölüm kalım maçı gibi çıkacak.Zor olup olmaması tamamen senin forvetlerinin ilk golü atmasına bağlı
Bence rahat gecicek 3 4-0 biter
Bodrum kaleye gelemez
Besiktas alamazsa kimse alamazBunlardan başakşehir puan alacak görürsünüz antep'ten bir yol olmaz
Selçuk bi Gağassaray geleceği olsun istiyorsa ki aklı varsa istiyordur o maçta puan almak için her şeyini verir. Ha gücü yetmez onu bilemem.Bunlardan başakşehir puan alacak görürsünüz antep'ten bir yol olmaz
Eyüp Hatay maçı gibi oynarsan her maç zor geçer o maçlar sezonda bir iki tane olur Duran topla çözeriz maçı Bodrum'un savunmasida kötü aslında kazandıkları seri hep vasat takımlara karsiGeriye düşmezsek ilk gol de çok gecikmezse dediğin doğru. Ama bu futbol, topun sevmesi de lazım, Eyüp maçını unutmadık. Kaldı ki i.neler ölüm kalım maçı gibi çıkacak.