SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

fikstürlerine bakınca tjk'yi takımdan bile saymıyoruz bu rezillik onlara yeter

fbyi yenmemiz resmen aleyhimize oldu herif ne kadar oynamayan oyuncu varsa oynatıp verim almaya başladı livakova bile panter kesildi

Abartmayın yahu bodrum kim hücum edemeyen özürlü bir takım her maç takımın yıldızı kalecisi Souza

Adam gibi topa vurursan 5 olur Bodruma puan vereceksek kupayı direk fenere verelim gitsin
Bodruma puan veririz demedim, yenemeyiz demedim, zor maç da demedim. Ts maçından daha zor maç dedim. Onun ayrımına varalım. İyi günler.

okanın senelerdir bjkya yaptığı kıyakları siyah beyazlı ekip unutmaz ve derbicikte 1 puan almasını bilirler umarım
Gerçi salıncak sporlu salıncak sporluya yanlış yapmaz herholf

Solskayer büyük maçları iyi kurgulamasıyla bilinir o sebeple 3 yazıp geçilecek maç değil. Bronkorst falan olsa başka konuşurdum.

Yahu reis bu kadar saf olmayalım.Üç ay önce sanki çok konuşuyorlardı.
Galatasaraylı olucam başkan çıkacak bunlara ses çıkarmamı engelleyecek.Yok öyle bir dünya.

Bakın olay ciddi.Daha transferlere falan girmiyorum.Orada tarihin bile en büyük fiyasko dönemi olabilir daha ona gelemedik Şu süreçtede onu karıştırmaya şimdilik gerek yok.

Başımızdakilerde her anlamda çok büyük sıkıntı var.
Bunlar dua etsinler Galatasarayda başkanlık ve yöneticilik yapıyorlar.Bunlar bjknin başında olsa hasan arattan beter olur.
Şuna inanın dursun özbek falan egosunu tatmin ediyor.Çoğu maçımızı bile izlemiyordur.Başkanlığı dışında zaten hiç izlemiyordur.Bunlar sözde Galatasaraylı.İşte böyle olduğu içinde tramsferdede hata yaparsın takımın haklarını koruma noktasındada sıkıntı yaratır..Bunun başka açıklaması yok.
Doğru fakat sen biraz daha dar ve masumane bakıyorsun olayın sadece gs li olmayla alakası yok keske tek sebeb o olsa
Bu durdun denen herif arka planda başka işler çeviriyor haciosmanla keske birgun ifşa olsalarda kurtulsak şu heriften
Herifin söylediği yalanlar ve yok olan büyük paraların hesabını kimse sormuyor son 2 aydır divanda tek eleştiri yok ,fosiller bile para yediriyor olabilir
Özetle floryayi aynen Riva gibi peşkeş çekme dertleri var çok bariz işin adı inşaat olduğu için hacipsman vs herkes içinde olabilir
Şampiyon olursak tamamen takım ve hoca sayesinde olacaz
Şu an adım kadar eminim dursun enaz haciosman kadar şampiyon olmamızı istemiyor
Okana en çok kızdığım konu fazla mülayim Terim olsa böyle bir adamı taraftarın önüne atmıştı çoktan

Zor olup olmaması tamamen senin forvetlerinin ilk golü atmasına bağlı
Bence rahat gecicek 3 4-0 biter

Bodrum kaleye gelemez
Geriye düşmezsek ilk gol de çok gecikmezse dediğin doğru. Ama bu futbol, topun sevmesi de lazım, Eyüp maçını unutmadık. Kaldı ki i.neler ölüm kalım maçı gibi çıkacak.

Geriye düşmezsek ilk gol de çok gecikmezse dediğin doğru. Ama bu futbol, topun sevmesi de lazım, Eyüp maçını unutmadık. Kaldı ki i.neler ölüm kalım maçı gibi çıkacak.
Eyüp Hatay maçı gibi oynarsan her maç zor geçer o maçlar sezonda bir iki tane olur Duran topla çözeriz maçı Bodrum'un savunmasida kötü aslında kazandıkları seri hep vasat takımlara karsi

Geri
Üst Alt