SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Sivas fenerin yanbahcesi sayılmaz belki ama bizim için yıllardır en zorlu anadolu deplasman belkide çünkü herzaman kış ortasında oynadik ,o yüzden sivasin gitmesi bize +1 yazar

umutsuzluk ile ne alakası var. ben şampiyon fener demiyorum. gidip bodrum'a puan bırakırsak onu da derim de şu an bunlar puan bırakmaz daha diyorum.

millet ile dalga geçtiğim yok kaybederlerse alıntı yaparsın ben de yanıldım derim. asıl bunlar puan kaybetmez yazınca niye tepki gösteriliyor ben bunu anlamıyorum. maçları kalmadı adamların hala bir beklenti var.

hangi maçta puan kaybedecekler kalan maçlarda? antep dep harici maçları kalmadı adamların görmek istemiyorsanız eyvallah.
Yahu şu sivası sidik zoruyla yendiler.Ben sinir olmamak için uzun zamandır bu namussuzların maçını izlemiyordum.Bu maçı izledim.Bunların takılmama ihtimalleri yok.
Bu hakemler kaybettirmez diyorsan eyvallah.Çok büyük kahpelik yapıyorlar.
Ama onun dışında antep diyorsun..Başak maçı kolay mı geçecek.Bjk maçı neden çantada keklik..Yahu bjk şöyle bitikti böyle bitikti bizi yendi.
Tabiki senin görüşün ama bence yanılıyorsun..

Eyüp Hatay maçı gibi oynarsan her maç zor geçer o maçlar sezonda bir iki tane olur Duran topla çözeriz maçı Bodrum'un savunmasida kötü aslında kazandıkları seri hep vasat takımlara karsi
Hatay maçı kötü idi ama Eyüp maçı için katılamadım. Çok çok iyi oynamıştık o maç

Sivas fenerin yanbahcesi sayılmaz belki ama bizim için yıllardır en zorlu anadolu deplasman belkide çünkü herzaman kış ortasında oynadik ,o yüzden sivasin gitmesi bize +1 yazar
+rep. Bok gibi deplasman. 100 maç üst üste kazansak 101 inci maçtan şüphe ederim Sivas deplasmanında. Ne hikmetse hep Aralık ocak oynuyoruz.

Eyüp Hatay maçı gibi oynarsan her maç zor geçer o maçlar sezonda bir iki tane olur Duran topla çözeriz maçı Bodrum'un savunmasida kötü aslında kazandıkları seri hep vasat takımlara karsi
Bizimde fikstür rahatladı evren herkes bu hususu yazmadan fener övmeye uğraşıp komik oluyor ,paf takımlarıyla olan maçların tamamı bitti antalya kasimpasa bodrum gibi yürüyerek 0 temasla oynayacak maçları bitti ve son 2 maçtır oyun olarak yada fizik olarak çakılmış durumdalar bireysel frikikler vs kurtarıyor ,kupa derbisi onları bence ciddi etkiledi

Bizimde fikstür rahatladı evren herkes bu hususu yazmadan fener övmeye uğraşıp komik oluyor ,paf takımlarıyla olan maçların tamamı bitti antalya kasimpasa bodrum gibi yürüyerek 0 temasla oynayacak maçları bitti ve son 2 maçtır oyun olarak yada fizik olarak çakılmış durumdalar bireysel frikikler vs kurtarıyor ,kupa derbisi onları bence ciddi etkiledi
Feneri öven fenerlidir. Şuan övülecek neleri var yav.

3 te 3 le bu iş biter.

bu hafta samsun ve sivas maçlarını izledik.

bize verilen sarı kartlara bakınız / fb'ye verilmeyen sarılara bakınız.

jakobs topu aldı diye sarı görürken skiniar bugünü kartsız çıkartıyor.

bunlar hakem yetersizliği falan değil, düpedüz talimat alıyorlar.
Yasin Kol övgüsü sonrası hakemler bize kart vermek için sıraya girmeğe başladı ama yönetim uyumağa devam etsin. Tamamen önde olduğumuz için hasır altı ediliyor bu konular.

Ligte yeni genc denilen yerli hakemlerde iyi hakem yok gibi birsey hepsi vasat ve vasat altı o yüzden yasin olmuş ozan olmuş çok takılmayın isim isim

Rıja hojacı yvsklrın hocası konusuyor suan

Ligte yeni genc denilen yerli hakemlerde iyi hakem yok gibi birsey hepsi vasat ve vasat altı o yüzden yasin olmuş ozan olmuş çok takılmayın isim isim
Yeni genç hakem projesi tamamen etkiye açık olmaları kafalanma potansiyelleri ile ilgili. Ama bu sene bitsin seneye hepsinin kellesi gidecek.

Rıza
“Belkide rahatlıkla puan alacağımız maçtan puan alamadık sağlık olsun fbyş tebrik ederiz”

Sivaslılar ne kadar sağ duyulu ve saygılı yorum yapıyolar
Çok tatlılar hepsi maşallah
Bizim maçtan önce ve sonra görün bunları

Feneri öven fenerlidir. Şuan övülecek neleri var yav.

3 te 3 le bu iş biter.
Anlamamakta ısrar ettiğiniz bir diğer konu da bu. Fb puan bırakmaz derken oyunlarını beğeniyoruz, övüyoruz diye değil, çelme takacak, bunları şampiyonluktan edelim diyecek takım kalmamış diye diyoruz. Antep ve Eyüp derken bile hocalarından dolayı diyoruz.

Bir de hakem faktörü var. Senin Samsun'da 1-0 ken net penaltın verilmemiş, tertemiz pozisyonlara sarı çıkmış. Başkan desen Bahçeli gibi ulaşılmıyor bu sezon. Adil bir yarışın içinde de değiliz.

Yahu son maç Başak bile bizle oynarken bunları şampiyonluktan edelim diye ekstra motive olurken Fb'ye karşı öyle hazırlanmaz, düşmesi kesinleşen Sivas bile bizim maçta 1 puan için yerden kalkmaz.

Anlamamakta ısrar ettiğiniz bir diğer konu da bu. Fb puan bırakmaz derken oyunlarını beğeniyoruz, övüyoruz diye değil, çelme takacak, bunları şampiyonluktan edelim diyecek takım kalmamış diye diyoruz. Antep ve Eyüp derken bile hocalarından dolayı diyoruz.

Bir de hakem faktörü var. Senin Samsun'da 1-0 ken net penaltın verilmemiş, tertemiz pozisyonlara sarı çıkmış. Başkan desen Bahçeli gibi ulaşılmıyor bu sezon. Adil bir yarışın içinde de değiliz.

Yahu son maç Başak bile bizle oynarken bunları şampiyonluktan edelim diye ekstra motive olurken Fb'ye karşı öyle hazırlanmaz, düşmesi kesinleşen Sivas bile bizim maçta 1 puan için yerden kalkmaz.

Anlamadığımız bişey yok. Bir senedir bununla yaşıyoruz zaten. Takılmasalar bile vermeyiz şampiyonluğu. Relax. Yeter ki Samsun maçındaki gibi sakin yere sağlam basan dengeli oyun devam etsin. Hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız ben bunu demeliyiz diyorum.

Bugün düştünüz rıza hocam ,bizim stada geldiğinizde turistik gezi olur size

Rodrigues girmese Sivas puan alacaktı. Orta sahayı saldılar o değişiklikle. O dakikaya kadar maçın hakkı asla 2-0 değildi

Yasin Kol yine görevini layığıyla yaptı. Bravo yönetim

Doğru fakat sen biraz daha dar ve masumane bakıyorsun olayın sadece gs li olmayla alakası yok keske tek sebeb o olsa
Bu durdun denen herif arka planda başka işler çeviriyor haciosmanla keske birgun ifşa olsalarda kurtulsak şu heriften
Herifin söylediği yalanlar ve yok olan büyük paraların hesabını kimse sormuyor son 2 aydır divanda tek eleştiri yok ,fosiller bile para yediriyor olabilir
Özetle floryayi aynen Riva gibi peşkeş çekme dertleri var çok bariz işin adı inşaat olduğu için hacipsman vs herkes içinde olabilir
Şampiyon olursak tamamen takım ve hoca sayesinde olacaz
Şu an adım kadar eminim dursun enaz haciosman kadar şampiyon olmamızı istemiyor
Okana en çok kızdığım konu fazla mülayim Terim olsa böyle bir adamı taraftarın önüne atmıştı çoktan
O kadar değil.Kesinlikle katılmıyorum.
Senin dediğin çok uçuk bir varsayım.Bence mümkün değil.Bunları yapsa o kadar yönetici var orada.Görmezler mi sence..
Senin söylediklerini yapmak o kadar basit değil.Ben o kadar kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.Tamamen Galatasaraya bakış açısıyla alakalı bir durum.
Bu arada transfer işinde bu yönetim ne kadar hatalıysa olan burulda o kadar hatalı..Bunuda es geçiyorsun.

Geri
Üst Alt