SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Sivas puan almak isterse bile aldirmazlar. Sahipleri ayni. Sivasin düşmesine razı olurlar. Ha sivas ifb maçından puan cikaramazsa kesinlikle düşer. Umarım ifbyi yenerler. Bir umut rıza calimbay

Sivas puan almak isterse bile aldirmazlar. Sahipleri ayni. Sivasin düşmesine razı olurlar. Ha sivas ifb maçından puan cikaramazsa kesinlikle düşer. Umarım ifbyi yenerler. Bir umut rıza calimbay
En kötü ihtimalle Sivas'tan kurtuluyoruz.

Sivastan bişeyler bekliyorum. Sıkıntı çıkarabilecek 2-3 topçuları var. Kadroları çok geriye gitmiş, puan alamazlarsa da kendileri bilir düşerler kurtuluruz

Sivas kıçını da yırtsa çok zor aşırı kalitesiz herifler

Trabzon macindan beklentim yoktu ilk yari acaba dedim bi ama

Bakalim dusmeyi kabul edecek mi sivas , gerci fener macini verdikten sonra bu takimlar hep kazaniyor...

ulan malvas :d

yen şu fener'i.

fener'i yen, 3 puanını al, bizi şampiyon ilan et.

ondan sonra rams'ta sana 3 puan hediye etmeyen gs ne olsun.

ama fb'ye yenilirsen, rams'ta da içinizden geçeriz.

al sana 6 puanlık maç işte.

Sadece 1(bir) kere febenin bir rakibinin kalecisi maçın adamı olsun dişimi kırcam. Gerçi bunu Ali Şaşal kovasından beklemekte ne bilim..

Sivasspor finansal zorluklar yaşıyor. Düşme pahasına da olsa bu maçı FB'ye vermek için elinden geleni yapacaktır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler.

Fb bence Sivasspor'u rahat yener yav :D Sivasspor'un kalecisi Rizespor Maç'ında da iyi oynamamış :D

fode koita dönecek mi sakatlıktan bu çok önemli

Dönerse ekmek çıkabilir yoksa pas

ulan malvas :d

yen şu fener'i.

fener'i yen, 3 puanını al, bizi şampiyon ilan et.

ondan sonra rams'ta sana 3 puan hediye etmeyen gs ne olsun.

ama fb'ye yenilirsen, rams'ta da içinizden geçeriz.

al sana 6 puanlık maç işte.
Sivasspor Feneri yenerse barışır mısın Sivasla

Sivasspor Feneri yenerse barışır mısın Sivasla
adımı "veli kangal baltacı" bile yaparım sezon sonuna kadar :d
@Oral Sevmez Yine 1 Fb'nin Sivassporla oynana deplasman Maç'ında Cemre'nin ismi değişmişti :D Daha doğrusu daha sonra değişmişti yav :D
gsc-foto-totem-1.JPG

Jk kafaya oynasa Rıza kasardı.

Geri
Üst Alt