SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Maci izleyen herkes ordan gol atacagini anladi. Herif sert de vurmadi, kaleyi tuttursun yeter dedi.

Baraj 9m degil 11m uzaktikta.
Kaleci en az 1 metre solda.
Baraj acildi.

Saka gibi :)

Gol kaleci hatası
Uzak direğe adımları
Sonra yetisemedi

Sivas en az 1 puan alır
Bu kadar da kesin konuşuyorum.
Ben fazla ümitli değildim ama.Şikeciler rezil.Sivas çok net atar gibi duruyor..

Ama sahada bir onursuz var yasin kol maçı şikecilerin istediği gibi maç yönetiyor.
Ulan şu ligde bu namussuzların şu puanda olması rezillik.

Talisca bok gibi vuruyor Barajı geçmeyecek top Manaj yüzünden barajı geciyor Şaşal denen şerefsiz diğer direk dibine gidiyor sonra küme düşüyoruz

Beter olun köpekler pozisyon da faulde yok çingene kendini yere attı

Yine ilk yarının sonlarına doğru atmışlar. Her maç böyle. 40. dakikadan sonra adamlar gol atma bug'ını bulmuş, ama şike yaptıkları için nekadar geçerli bir bug bilemiyorum.

Mabadından foul uyduran düdük hakemle 1 gol. Cuma ağzımıza sıçtılar Samsunda 1 tane frikik verilmedi. Geçelim

Sibas düştüğünü kendi de kabullenmiş, cukkasına bakıyor herkes
Şaşal zaten boş geçmez
Hakem zaten bunlara kart bile vermeyen azılı fenerli

Sivas’a bizim maçta puan aldırmaya çalışacaklar

En tehlikeli maçlar Bodrum ve Sivas olacak bizim Trabzon bile değil bakın. O da var ama 3. Sırada gelir.

Şu maçta hiç bir şey oynamadan hakem ile gol attılar yine.

İkinci yarı Sivas erken bulmalı golü maçta tutunmak için çünkü hakem 1 gol daha attıracak.

Fark etmez ki o mesafede tek köşeye o kadar kayamazsın. Sert vuruş yaparsa zaten şansın olmayacak, bunda sıkıntı yok ama tek tarafı o mesafede baraja güvenip de o kadar açmamalıydı. Ben gayet objektif bir yorum yapıyorum. Kaleci şaibeli falan dediğim yok, baraj kadar kaleci hatası da var.
Kalecilern geneli böyle baraj kurduruyor, ortaya kaysa ve terse vursa terste kalır çünkü. Üstten bombe vermek zor bu pozisyonda tek seçenek barajdan dış falsoydu onda da baraj sıçmış.

Şaşal zaten kötü kaleci, her türlü yerdi bu frikiği ki az yanda olsa diğer köşeye vururdu muhtemelen. Talisca çok iyi şutör, öyle kolay değil yani.

Ts:2 Rize:0 bizim maça kadar kazanarak gitsinler

Geri
Üst Alt