SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

fbye 3 sarı cıkmadı bu arada

skniar 2 kere tehlikeli atagı faulle kesti

Barajdaki kafasını eğen adamın şikesi var burada kaleciden ziyade

ne olacak böyle adamlar kırmızı kart görmeden sezonu tamamlıyor

Sivas beraberlik golünü atsın yine puan alamaz 5 dakika sonra yer

Maçı kapattım ekmek çıkmaz
Anca 90+ da atarsa şansı olur

Yine ilk yarının sonlarına doğru atmışlar. Her maç böyle. 40. dakikadan sonra adamlar gol atma bug'ını bulmuş.

Hakemler uyduruyor işte, ya prnaltı ya friki ya korner
Hiçbişey olmasa sürekli faul vererek baskı kurdurtuyor
Yıllardır aynı tiyatro, artık gözün içine sokarak yapıyolar

Fark etmez ki o mesafede tek köşeye o kadar kayamazsın. Sert vuruş yaparsa zaten şansın olmayacak, bunda sıkıntı yok ama tek tarafı o mesafede baraja güvenip de o kadar açmamalıydı. Ben gayet objektif bir yorum yapıyorum. Kaleci şaibeli falan dediğim yok, baraj kadar kaleci hatası da var.
Reis şasal zaten iyi bir kaleci değil taliscadan frikik kurtarması zaten ekstra olur. Ortada faul falan olmadan bir frikikten gol olması asıl problem. Herif bilerek ve isteyerek talisca buradan atabilir diye cepheden frikik verdi fbye

Kalecilern geneli böyle baraj kurduruyor, ortaya kaysa ve terse vursa terste kalır çünkü. Üstten bombe vermek zor bu pozisyonda tek seçenek barajdan dış falsoydu onda da baraj sıçmış.

Şaşal zaten kötü kaleci, her türlü yerdi bu frikiği ki az yanda olsa diğer köşeye vururdu muhtemelen. Talisca çok iyi şutör, öyle kolay değil yani.
Talisca'nın zaten free kick ile gol bulması sürpriz değil, şaşırılacak bir şey yok dediğin gibi

Sivasın gol atma ihtimali yok 0-2 biter. İnşallah sivası kümeye uğurluyacaz

Beklentiye girmeden izlemek gerekli fener maçlarını. 6 mac alacağız ve şampiyon olacağız..Sivas ve bodrumun düşmesi de büyük kazanç olur..

Manaj kopegi bizim macta Baris’in ayagini kiracakti burda barajda en köşeye geçip baraji acmis serefsiz evladi. Bi adamla anlassan anca bunlari yapar haysiyetsiz herif.Karsi karsiya ne zaman kaciracak acaba sikeci herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas’a bizim maçta puan aldırmaya çalışacaklar

En tehlikeli maçlar Bodrum ve Sivas olacak bizim Trabzon bile değil bakın. O da var ama 3. Sırada gelir.

Şu maçta hiç bir şey oynamadan hakem ile gol attılar yine.

İkinci yarı Sivas erken bulmalı golü maçta tutunmak için çünkü hakem 1 gol daha attıracak.
Valla bi rahatlık var fb de bu sene ali koc falan umrunda değil gibi takılıyor. Hakem federasyon avuçlarında bi yerlerde kıyım yapacaklar bize ama nerde. Hakemi de üst üste koyar yeneriz diye bişey yok bjk maçında gördük. Hakem fırsat bulursa 20. Dakikada bile 10 kisi bırakır uğraş dur ondan sonra.

Sivasa laf söylemenin anlamı yok.Kadro kalitesine göre gayette doğru oyunu oynuyor.
Sahadaki maçı yöneten onursuza laf söyleyin.

Sivas mücadele ediyor. Umudum var bu maçtan. Talisca dönemsel formda, vurduğu giriyor. Biter elbet. Zaten bunları yapamadığında eksik oynatıyor takımını.

Bence ya son hafta yada sondan önce ki hafta sampiyonlugu ilan edecez böylece febeliler icin yikim daha buyuk olacak

Geri
Üst Alt