SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

az omurgan varsa oynarsın Sivas şu manaj denen çöpü çıkarıp rodirgezi forvete koysan uzun top yapsan param parça edersin feneri be rıza

Çok büyük şike döndürdü bu sene fener. Ama ortaya çıkması imkansız. Hiç bir şeye güvenmiyorum artık bu ülkede.
Şike artık ülkede serbest feneri aklayacağız diye şikeyi serbest yaptılar, usulsüz dinleme felan vs diye.
Şüphe olsa biz dinleme yapacağız diye haber vermek zorundalar zaten bunu da yönetim olarak öğrenirler

Bir de adamlarda herkes atıyor. Nesyri kötü Talisca atıyor, dönüyor Dzeko atıyor, Tadic atıyor, Oğuz vs herkes gol atıyor.

Bizde Osi Barış Yunus attı gollern %80ini falan.

Sara’ya baraj koyma şu frikikte mesela yine gol atamaz
Bu tamamen şut tekniği ile alakalı.Bizde yunus dışında bu konuda iyi diyebileceğimiz adam yok.Bizim maçlarda farkı açamamızın nedenlerinden biride bu..İşte ondan sonra şu transfer işlerinde gelde sövme bizim yönetime.

Fenerde övülen tüm adamlar eksiksiz şekilde bizle oynanan maçlarda 2 pas yapamıyor nedense

Bu tamamen şut tekniği ile alakalı.Bizde yunus dışında bu konuda iyi diyebileceğimiz adam yok.Bizim maçlarda farkı açamamızın nedenlerinden biride bu..İşte ondan sonra şu transfer işlerinde gelde sövme bizim yönetime.
Tamam da reis Aktürk 2 gol 3 asist mesela 5 maç oynadı bu sezon bizde

Sallai 3 gol o kadar, ligde 1 gol adamın asisti yok, saçma sapan herifler alayı

Doğru yorum ben gecen aynı seyi farkettim Yunus sara'dan 50 kat daha ortasaha özelliklerine sahip, ara pasını o atıyor, şutu o atıyo, aralara adam o kaçırıyor. Sara 10 numara değil o allahın emri herifte ortasaha olabilecek hiç bir skill yok.

Geri
Üst Alt