Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.311
- 14.050
- 1.498
Topu sağına çekip vursa gol ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son biz ne zaman böyle gol attık hatırlamıyorum. Atsak kalecinin 3 yaşındaki fotoları piyasada gezerBilalin yaptığı hatayı yeni gördüm, puh diyorum.
Büyük satış var. Bir iki herif müthiş satıyorUlan golungorunce totem diye izlemiodum 1-1 olmus
Nedir macin hali?
Golu atmadan once catir catir top oynuyordu kayseri golu attilar.. sanki birileri gomulun dedi.. kendi sahalarindan cikmiyorlarKayseri o golü nasıl attı ortasahayı geçemiyorlar
Pozisyon sonrası yüz ifadesi de tuhaftı. Endişeli hallerde.Karimi fazla belli ediyor.
Hacı istemsiz gömülme olur bu çok normal. Baskı yemeleri de normal ama çok kötü gol yediler beleşGolu atmadan once catir catir top oynuyordu kayseri golu attilar.. sanki birileri gomulun dedi.. kendi sahalarindan cikmiyorlar
Kayseri golu bulunca paso defans yapti. Kaleci kenardan gelen yavaş ortayi sektirince taliscanin önüne düştü o da golü buldu.Ulan golungorunce totem diye izlemiodum 1-1 olmus
Nedir macin hali?
fb ye karşı geri çekilmek saçmalık. Talisca gibi topçuların işine gelirGolu atmadan once catir catir top oynuyordu kayseri golu attilar.. sanki birileri gomulun dedi.. kendi sahalarindan cikmiyorlar