SL 24/25 H:32 | Fenerbahçe 3-3 Kayserispor | MS | 20 Nisan

Karimi denilen herif orta sahada pas vermeyip topu ayağında saklamanın peşinde, gol de bu şerefsizlik yüüznden geldi.
Atak yapıyorlar bu herif her topu aldığında bile isteye hatalı pas veriyor.

Sahada varlığı net zarar şeref yoksununun.
Bilerek maçı satıyor.

Maşallah fb yarısı eksik ve yöneticileri fb yönetimiyle sıkı ahbap olan Anadolu takımlarına karşı geriye düşünce çok rahat toparlıyor ve net galibiyetler alıyor. Bu konsantrasyon ve aşırı kaliteli ayaklarıyla bi Avrupa Ligi finali yakışırdı ama nedense olmuyor işte.

Karimi, Kaleci Bilal, Nazon tam birer oe. Maximin her nasılsa sürekli kabak gibi bomboş top alıyor, böyle saçma sapan birşey olamaz. Herkesi satın alıyorlar, istisnasız herkesi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri nin forvetindeki eleman tam komedi.
Kayseri 10 dk doğru oynadı. Dedim bunlar 2 yi de atar. Ama klasik Anadolu takımı gol attı ve maç bitti onlar için. fb güle oynaya kazanır.
Bu arada yine tekrarlıyorum. Bizim Mertens i linç ettiler ads maçından sonra. Talisca her maç en az 3-4 kez atıyor kendini. Hiç konuşulmuyor.

kalecinin elinden sektirdigi toplardan bizim muslera mac bası 1 2 tane banko kaçırıyor

Domalma yok abi bazı şeyleri birbirleriyle karıştırıyorsunuz. Adamlar gücü yettiği kadar savaşıyor işte.
aynen bizim taraftarda fenerin şizofren taraftarına dönmeye basladı iyice
fenerin bodrum macı bittigi gün demiştim bundan sonra domalacak paf takımları kalmadı koşmadan sinir olmaan gerilmeden oynayacak tek rakip yok

Bunlar kime puan kaybedecek yav, hiç sanmıyorum. Her takım eksiklerle çıkıyor her kaleci hata yapıyor her hakem fb formasıyla maça çıkıyor. İlk 5 ile olan maçlarda puan kaybettiler genelde, bjk ve eyüp maçını atlatırlarsa full çektirirler bunlara

Geri
Üst Alt