Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
2011'de de yok yav diyorlardı. Gerçekler görebilene açıkça görünüyor zatenFb nin şike yapmadığını savunanları görmek üzücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2011'de de yok yav diyorlardı. Gerçekler görebilene açıkça görünüyor zatenFb nin şike yapmadığını savunanları görmek üzücü
Olsun abi talisca uçuyor kuşlar büyüyor2011'de de yok yav diyorlardı. Gerçekler görebilene açıkça görünüyor zaten
Uzun saçlı siyahi arkadşqyakarimiyi devre arasi cikarsa bari
Tff mhk ellerinde abi daha ne olacak. Yerli gelsin yabancı gitsin şu hakem buraya bu hakem şuraya şikenin şahı değil mi bu. Ben sadece 2 3 takım var onların haricinde her takım yatıyor falan ben bunları sevmiyorum.Fb nin şike yapmadığını savunanları görmek üzücü
Onuda yapamiyorsun ki (en azından ben )bu Toksiklikten kurtuluş yok5.yildizdan sonra biraz salmak lazim futbol isini

Faul çalmak için pusuya yatan bir hakem varken normal karşılıyorum.Gol biraz daha geciksin o zaman gör.Her faule sarı çıkarmaya başlarFenerin golünde kayseri sağ taraftaki 3 elemanda ayağını bilerek uzatmıyor inanılmaz şike dönüyor
1.50 görmesi için dk 80 berabere girmesi lazım abartmıyorum.Fenerin oran 1.50 filan görürse ciddi anlamda basacam.
legalde oran bile yoktu demirören salak değilkayseri golünden sonra fb oranına baktım 1.20 di
iddia bile o kadar emin fbnin alacagına
Taliska atinca ne yazayim diyor, taliska atti yazdim diye banliyolar beni diyor hayata küstü genenolmuş ki
ben de ona çok doluyum
Hahahahahah gerçek mi lan bu