SL 24/25 H:32 | Fenerbahçe 3-3 Kayserispor | MS | 20 Nisan

Her takıma yatıyor fenerin yanbahcesi denecek nerdeyse taraftarın kafa iyice uçmuş, bu ligte bataklığın merkezi kasimpasa diğerleri değişen figüranlar bodrum hatay net figürler, Rize yeni başkanıyla bu denklendem çıkmış gibi
Sivas Alanya bunları katmiyorum ben kayseriyi ve akbili yazmaksa biraz komik oluyor

Ya arkadaş sözün özü kalan 7 maçın hepsine ağır favori çıkacan

Bu eşşeklerden 2 tane fazla macta puan kaybedersen şampiyon olma zaten

Deplasmanların abartılacak bir tarafı yok göztepe de eyüp de düşüşte

Bizim fikstürde tek avantaj (şartlı)

1. İlk üç maçta puan kaybı lüksümüz yok.

Kayseri'nin 3 hafta kalaya kadar ligde kalmayı garantilemesi (Bodrum ve Sivas'ı yenersek onlar FB maçı sonrası 4+ puan alırsa 3 maçta)
Göztepe'nin ligde iddiasız kupada iddialı kalması (Göztepe-Beşiktaş maçı berabere biterse hem Göztepe için ligde Avrupa yolu kapalı hale gelir, hem de Beşiktaş'ın 3. lük ve 4. lük ihtimali daha çok FB maçına bağlı hale gelir)
Trabzonspor kupa'ya asılacak kupada finale kalırsa ligde ister istemez garantilediği an iddiasız kalınca aynı istekle olmaz (Ama FB dolduruşu ile tabi ki her türlü asılırlar)

İlk üç maçı kayıpsız geçmek şart. Bunu yaparsak kalan 4 maçta Trabzon hariç iddiasız takımlara kalabiliriz. Son maça kadar Başakşehir'in Avrupa iddiası olumsuz olumlu tecelli eder diye düşünüyorum.

FB'nin bana göre kalan tek maçı Eyüp ile içerde. Ve erken gol atamazsa G.Antep maçı da zor geçebilir bir ihtimal ama bu sene iki maçta da farklı kazandılar Selçuk'a karşı.

%99 fb kazanır ama belli olmaz. Fatih tekke zamanimda istannulspor hocasiyken "rakibimiz fb degil, fb maci bizim icin hedef degil küme düşmeme icin oynayacagimiz rakiplerimiz var" gibi bir sey soylemiş ama yine 3-3 berabere kalmislardi. Ki o hafta bizde k.gumrukle berabere kalmistik. Ama dedigim gibi fb kazanie belki de farkli

Kasimpasa bu hafta Sivasa yatarsa bütün teoriler yerine oturur. Dikkatle izlenmesi gereken bir mac.

Şikecilere yatmayan, oynamaya çıkan her takım hakemlere rağmen puan alabilir bunlardan. Ama o takım Kayserispor değil. Sivas maçından daha umutsuzum. Neyse ki düşen 4 takımda düşmesini isteyeceğimiz takımlar olacak.

Bu dediğinin olmaması için Paşa her fb maçı öncesi fbnin rakibine özel ayar çekiyor ama biz yanlış düşünmüş oluyoruz. Hadi bakalım

abi çok önemsiyorsun bu ligde puansal olarak iddialı olma işini. inkar etmedim zaten. bu bir kriterdir tabiki. ama her şey demek değildir.

örneğin, selçuk inan mou'ya karşı başarılı olmak istemez mi? antepli bir topçu fb'ye karşı iyi oynamak istemez mi? keza aynı şekilde gs'a karşı da. vitrin maçı bunlar.

arkabahçeler'in matematikleri tamamen farklı şeyler. onların amacı zaten fb'in önünü açacak şekilde hareket etmek. o konudan buna geçince farklı frekansa geçmiş olduk. ondan elma- limon dedim. :d

Öyle bir ihtimal yok. Yapıseri üzerine düşen görevi maç başlamadan yerine getirdi zaten
senaryo 1e1 aynı geldi de ondan yazdım.

eyüp'ün de sınırdaki tüm oyuncuları bizim maçtan önce cezalı duruma düşmüştü. eyüp rams park'a acayip kısıtlı bir kadro ile gelmişti. sadece 1 stoper vardı kadrolarında öyle diyeyim sana.

fbliler eyüp başkanı ve arda turan üzerinden abuk sabuk ithamlar yapıyorlardı. eyüp'ün camia olarak bize yakın olduğunu ima ediyorlardı.

aşırı derecede baskın oynadığımız ve gol üstüne gol kaçırdığımız maçta mucize eseri berabere kalıp 2 puan bırakmıştık.

tabi iki senaryo arasındaki en büyük fark; bizim eyüp maçımızı yöneten bir hakem yönetimi gibi bir hakem yönetimi olması lazım kadıköy'de. işin en imkansız kısmı da o zaten.

senaryo 1e1 aynı geldi de ondan yazdım.

eyüp'ün de sınırdaki tüm oyuncuları bizim maçtan önce cezalı duruma düşmüştü. eyüp rams park'a acayip kısıtlı bir kadro ile gelmişti. sadece 1 stoper vardı kadrolarında öyle diyeyim sana.

fbliler eyüp başkanı ve arda turan üzerinden abuk sabuk ithamlar yapıyorlardı. eyüp'ün camia olarak bize yakın olduğunu ima ediyorlardı.

aşırı derecede baskın oynadığımız ve gol üstüne gol kaçırdığımız maçta mucize eseri berabere kalıp 2 puan bırakmıştık.

tabi iki senaryo arasındaki en büyük fark; bizim eyüp maçımızı yöneten bir hakem yönetimi gibi bir hakem yönetimi olması lazım kadıköy'de. işin en imkansız kısmı da o zaten.
Bu maça Turgut Doman yakışır

Fbye oran bile acilmamais

Bu işin kompedanısın Tudor abim
1744979128807.webp

@Uğur İz bile umutluymuş o zamanlar. Çok değişti kendisi bu hususlarda

Geri
Üst Alt