Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.617
- 3.888
Ulan sivastan trabzondan umudum vardi bunlardan 1 gram yoktu yine olmadik zamanda herifler yuzumuzu guldurdu sukurler olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten böylesi güzel oluyor normal maç 60'dan beri 3-3 gidip bitse yine şu son saniye golü kadar tat vermezdi.Ulan sivastan trabzondan umudum vardi bunlardan 1 gram yoktu yine olmadik zamanda herifler yuzumuzu guldurdu sukurler olsun
Onlarda puan alacaktı oyun olarak iyi değildiler ama şansları yanındaydı vurdukları toplar girdi kaçan bile yokUlan sivastan trabzondan umudum vardi bunlardan 1 gram yoktu yine olmadik zamanda herifler yuzumuzu guldurdu sukurler olsun
o maç rıza değildi ki sivas'ın hocası. bülent uygun idi.Ya adamlar 5-4-1 den başka birşey bilmiyor 1-0 öndeyken 10 kişi kaldık
Halen geride bekledi rıza hoca filan değil başka takım olsa biz o maçı kazanamadık
Ne dediysek oUmudu bırakın olm herifler puan almaya gelmedi zaten

Ozaman oda aynı bok oynuyor birsey değişmiyor oda mal rizada mal aynı şeyin lacivertio maç rıza değildi ki sivas'ın hocası. bülent uygun idi.
4-6-0 çıksınlar her türlü 1 puan alırlar en azBeşiktaş ox denen elemanı oynatır ve forvetsiz çıkarsa bunları yener
tamam evren abi ne kızıyon. .dOzaman oda aynı bok oynuyor birsey değişmiyor oda mal rizada mal aynı şeyin laciverti
Baba totemine gurban olam, seni forum olarak kocaman öpüyoruzFenerin puan kaybedeceğini düşündüğüm maçlarda böyle yazarım genelde
1-2 tane daha yazmıştım birinde ettiler diğernde Rize maçıydı herhalde hakemle aldılar
Fenerin her sene böyle en kolay maçlarda kaybetmesi klasik zaten İstanbul maçı gibi olmuş bu da
Estafurullah su an keyfim gıcır sovseler kizmam veli kardestamam evren abi ne kızıyon. .d