⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Kalan maçların en zoru olacak. Kazanırsak da 1-0 gibi bir skorla bekliyorum. başkanlarının ve hocalarının kime hizmet ettikleri ortada. Çok ekstra motivasyonla çıkacaklardır.

Bodrum niye abartılıyor bu kadar anlamadım izlediğim maçlarında gayet de fark atabileceğimiz bi takım

sara lemina torreira çıkmamalıyız bence bu maça

rakip ilk 18inden çıkmaz, 45 dkyı çöp etmeye gerek yok

Cok zor mac. Berabere biter.
Murat Kara

karşımızda ifb varmış gibi mücadele etmeliyiz

Galatasaray, bu sezon evindeki lig karşılaşmalarının yarısını, hafta içi oynadı.

Üstelik Fenerbehçe, Beşiktaş ve Trabzonspor derbileri hep pazartesiye denk geldi. Bodrumspor maçıyla birlikte bu sezon Rams Park'ta oynanan 7. hafta içi maçına çıkılacak. (Nevzat Dindar)

Hacıosman kılıçlarını çekti. TFF, maddi manevi zarar veriyor kulübe alenen.

Özellikle FB'nin yan çarı takımlarla oynarken full konsantrasyon en iyi maçımızı oynayacak gibi hazırlanlamalıyız. Öyle böyle oynarsak maçın içinde kırılabilirler ve farka gidebilir yoksa bizi fazla motive oldukları için zorlarlar.

Çok zor maç umarım yanılırım ve kolay geçer ama sanmıyorum fenerin şikeci köpeği bodrum bu maç götünü yırtacaktır.

Genelde zor maç derdim ama bodrumun tdsi portekizli ve mounun eski yardımcısı olduğu için Okan hocamızdan şov bekliyorum

Bodrum gol yemiyor da barış osimhen yunus var illaki biri çözer

Bodrum iyi savunma yapabilen değil oyunu iyi yavaşlatabilen bir takım olduğu için son haftalarda liginde kalitesizliğinden dolayı gol yemiyor gözüktü. Maçın şifresi erken golde eğer ilk 15-20 dakika içerisinde golü bulabilirsek 3-4 olur.

Ayrıca hücum tehdidi ligdeki en düşük takım yani geride 2 adam bıraksak dahi bize gol atabilecekleri konusunda emin olamam zaten Adana Demir dahil ligin en az gol atan takımı konumundalar ki çoğu golleri duran toptan. Attıkları 23 golün 6'sı penaltı ve benim hatırladığım frikik ve kornerlerden 3 golleri daha var bu da benim hatırlardıklarım yani akan oyunda 30 maçtır 12-13 gol atmış bir takım.

Lemina-Toreira-Sara bu maç için bilhassa iç sahada olduğumuz için gereksiz olabilir.

Toreira-Sara-Mertens/Morata denenebilir diye düşünüyorum.

Göztepe veya Trabzon maçlarından birinde puan kaybetme hakkımız var,diğer Tüm maçları almalıyız..

Geri
Üst Alt