⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Karşımızda küçük bir fb olacak bunu unutmamamız gerekiyor. Teşvik primi alacaklarından yüzde yüz eminim. Hem kendileri hem de fenerbahçeleri için oynayacaklar, bence Samsun maçından çok daha zor maç olacak ona göre hazırlanmamız gerekiyor

Şimdi Samsuna teşvik gidemedi fblilerin karın ağrısı bundan ama Bodruma hamuduyla gider, adamlar için yılın maçı bu maç. Ha küme düşmüş düşmemiş Bodrumun umutunda bile olmaz emin olun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşımızda küçük bir fb olacak bunu unutmamamız gerekiyor. Teşvik primi alacaklarından yüzde yüz eminim. Hem kendileri hem de fenerbahçeleri için oynayacaklar, bence Samsun maçından çok daha zor maç olacak ona göre hazırlanmamız gerekiyor
Büyüğünü bu sezon önümüze her geldiğinde tokat manyağı yaptık.

Küçüğüne de büyüğüne hazırlandığımız gibi hazırlanırsak, problem yaşamayız herhalde.

Bu maçta fbleri için puan almak adına her şeyi yapacaklardır. Onu yapamazlarsa Osimhen'e, Barış'a, Sanchez'e zarar vermek her şeyi yapacaklar. 60'a kadar falan keşke en az 2-0 yapsak da en azından Osimhen'i kenara alabilsek.

Başkanı yalı veledinin yamağı, teknik direktörü portekizli şerefsiz çingenenin yardımcısı çok zor bir maç bizi bekliyor. Skor olarak kolay geçse bile sakatlık,ceza vs sonraki maçları etkileyecek şeyler için uğraşacaklardır. Herkesin gözü önünde 4 tane as oyuncuyu yedek bırakıp o maçı sattıktan sonra böyle bir potansiyele sahip olduklarını gösterdiler. Allah yardımcımız olsun

yavsaaaakk morais nası olsa hedef maçı değil diyip bu maça da yedeklerle çıksana

Çok hızlı başlamak lazım maça. Oyun planı tamamen tutmak üzerine olan bir takım. Bir golden sonra gerisi kolay gelir. Ciddiyeti bırakmamak şart.

Sousa
Üzeyir Ajeti Ali Cenk
Mohammed Taylan
Fredy Bardhi Gökdeniz
Puscas

Forvette Seferi, sag bekte Celustka veya Ege olabilir.​

Öne gecip kaybettikleri maclar:
Eyüp (D) 4-1
Antalya (D) 3-2

Geriden gelip puan aldiklari maclar:
Kayseri 1-1

ciddiyetin elden bırakılmaması gereken bir maç rakip kasımpaşanın aynısı olacak. Teşvik primleri ve GS nefretiyle bezenmiş bir güruh samiyene gelecek ona göre muamele edip gerisin geriye elleri boş postalamalıyız. ADS gibi abuk subuk hareketlerde yapabilirler hiç güven vermeyen bir camia.

Gercekten yonetim gibi sizin ben. Zaten bir aydir icerde mac yapmiyoruz, ilk mac da Cuma gunu. Butun derbileri Pazartesi oynadik. Diyecekler ki Avrupa Ligi oynadiniz, ulan aynisini FBJK da oynadi hatta FB bizden bir tur fazla oynadi acip bakalim kac tane hafta ici mac yapmislar. Yaziklar olsun. 30 kusur senedir Galatasaray'i takip ediyorum, takim bu kadar basariliyken bu kadar aciz olan bir yonetim gormedim. Yeter artik, edebinizle cekin gidin!

YONETIM ISTIFA!

Gercekten yonetim gibi sizin ben. Zaten bir aydir icerde mac yapmiyoruz, ilk mac da Cuma gunu. Butun derbileri Pazartesi oynadik. Diyecekler ki Avrupa Ligi oynadiniz, ulan aynisini FBJK da oynadi hatta FB bizden bir tur fazla oynadi acip bakalim kac tane hafta ici mac yapmislar. Yaziklar olsun. 30 kusur senedir Galatasaray'i takip ediyorum, takim bu kadar basariliyken bu kadar aciz olan bir yonetim gormedim. Yeter artik, edebinizle cekin gidin!

YONETIM ISTIFA!
sakin olmanı tavsiye ederim.

yönetim ile ilgili tüm eleştirilerine katılmakla beraber, bu maçın cuma günü olması konusunda onların bir suçu yok.

zira 22 nisan salı günü, konya deplasmanı kupa maçı var.

o yüzden bu maçı cuma gününe koydu federasyon.

sakin olmanı tavsiye ederim.

yönetim ile ilgili tüm eleştirilerine katılmakla beraber, bu maçın cuma günü olması konusunda onların bir suçu yok.

zira 22 nisan salı günü, konya deplasmanı kupa maçı var.

o yüzden bu maçı cuma gününe koydu federasyon.
Benim isyanim bu mac ozelinde degil. Evet kupa maci var ama kupa maci da Carsamba oynanabilirdi. Artik bu yonetimin kac senedir ortaya koydugu beceriksizlik ve is bilmezlik dayanilabilir gibi degil. Sadece hafta ici oynanan mac istatistikleri asagidaki gibi. Tam teyit etmedim ama ic sahada oynanan maclarda FB 2 hafta ici, biz 7 imis.

1744474509386.webp

Benim isyanim bu mac ozelinde degil. Evet kupa maci var ama kupa maci da Carsamba oynanabilirdi. Artik bu yonetimin kac senedir ortaya koydugu beceriksizlik ve is bilmezlik dayanilabilir gibi degil. Sadece hafta ici oynanan mac istatistikleri asagidaki gibi. Tam teyit etmedim ama ic sahada oynanan maclarda FB 2 hafta ici, biz 7 imis.

Ekli dosyayı görüntüle 283492
bunlara bir itirazım yok zaten. sadece bu maç için diyorum. diğerlerini biliyorum zaten yazmana gerek bile yok. :ka:

Bodrumspor'da kart sınırındakiler iyi sıyırdı. Kimse cezalı duruma düşmedi.

Son 9 maçın 8'inde gol yemediler. FB'den 4 yedi ahlaksızlar. Şimdi bize bilenirler.

Mourinho hocasını şampiyon yapmak için her türlü pisliği de bekleyebiliriz.

Çok kritik maç.

Geri
Üst Alt