Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.053
- 2.668
- 1.413
Lemina TorreiraMertens oynamalı bu maç
Mertens
Sara yedek başlasın. Mertens 60 dakika çıkarabilir mi bilemiyorum ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina TorreiraMertens oynamalı bu maç
Jose Morais: "Puan tablosuna bakarak değişimi sağlayamıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi maç maç bakıp sonrasında puan tablosunda neler olacak hep birlikte göreceğiz."
Jose Morais: "Galatasaray, bu ligin en iyilerinden. Son yıllarda kazandıkları şampiyonluklar ve aldığı kupalarla da ligi domine etmiş takımlardan biri. Benim oyuncularım için de bu maçları oynamak önemli bir deneyim. Galatasaray, son dönemde çok formda bir takım, kaliteli oyuncuları var. Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmamız lazım çünkü çok güçlü bir ekibe karşı oynayacağız." (AA)
Adaşı için oynayacak. İspatlayamam ama maç öncesi istişare edip ortak taktik geliştirmeye çalıştıklarına eminim. Galatasaray'a en çok çelme takmak isteyen takıma karşı oynayacağız.
Son 9 maçta sadece Fenerbahçe karşısında kalesinde gol gören takımdan bahsediyoruz.
ipneler son 9 haftanın lideri konumunda çünkü. 9 haftada bi tek fb den gol yediler. onda da eksik çıktı maça.Bodrumspora neden Atletico de Madrid muamelesi çekiliyor
Şikecisiniz olm işte maçı sattınız fenereipneler son 9 haftanın lideri konumunda çünkü. 9 haftada bi tek fb den gol yediler. onda da eksik çıktı maça.
abartmayalımipneler son 9 haftanın lideri konumunda çünkü.
sattı ipneler geçen maç antalya tirbbününe giriyordum passo çıkarmak zulm geldi. ama yanımdaki dayıyı bi gazladım protesto edecektik takımı az kalmıstı. bal liginden beri ilzmeye gelirim bu takımı diyordu. en son düşsünler diyordu. :dŞikecisiniz olm işte maçı sattınız fenere